net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέος κινητήρας για το 500 και νέα χρώματα για τα 125 & 50

H σειρά των scooter Scarabeo γεννήθηκε το 1993 από την επιτυχή διαίσθηση της Aprilia να αδράξει την πρόκληση της υποσχόμενης αγοράς scooter με μεγάλο τροχό. 15 χρόνια μετά, τα Scarabeo αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς για τον κόσμο των scooter συγκεντρώνοντας πληθώρα αρετών.

 
Η Aprilia συνεχίζει την ανανέωση σε όλη την γκάμα των Scarabeo, παρουσιάζοντας έναν νέο ισχυρό κινητήρα για την έκδοση των 500κ.εκ. καθώς και νέα χρώματα και γραφικά για όλες τις εκδόσεις.

Scarabeo 500

Eφοδιάστηκε με ένα ολοκαίνουργιο τετράχρονο τετραβάλβιδο υδρόψυκτο κινητήρα 493cc, με άμεσο ηλεκτρονικό ψεκασμό, που αποδίδει 41,2 ίππους στις 7.000 στροφές και ροπή 43,5Nm στις 6000σαλ, επιδόσεις που το κατατάσσουν στην κορυφή της κατηγορίας του. Με ένα εξελιγμένο σύστημα ψεκασμού προσφέρει απίστευτες επιδόσεις στον τομέα της κατανάλωσης και φυσικά της προστασίας του περιβάλλοντος αφού είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με την τελευταία ευρωπαϊκή οδηγία Euro 3, τόσο για τις εκπομπές ρύπων όσο και του θορύβου.

Εκτός από τον νέο κινητήρα, το Scarabeo 500 παρουσιάζει επίσης και αρκετές στυλιστικές καινοτομίες που κάνουν τις γραμμές του ακόμα πιο κομψές. Νέοι καθρέπτες και ανεμοθώρακας με ενσωματωμένες χούφτες φροντίζουν τόσο για την στυλιστική εμφάνιση όσο κα την προστασία του αναβάτη από αέρα και βροχή, ενώ σε ότι αφορά στα χρώματα οι επιλογές είναι: Μαύρο Aprilia, Χρυσό Charm, Κόκκινο Rubino, Ασημί Crowd και Μπλε Couture.

Scarabeo 125

Διαθέσιμο πλέον στο νέο Λευκό Venice, που συνδυάζει στην κλασσική λευκή βάση γραφικά με ασημί φλόγες, δίνοντας μια φίνα πινελιά glamour στο κομψό και απαράμιλλο προφίλ του Scarabeo.

Scarabeo 50

Ακόμα πιο πρωτότυπες και πρωτοπόρες είναι οι χρωματικές προτάσεις του Scarabeo 50. Tόσο τα γραφικά Lola και Jungle του Scarabeo 50 Street, όσο και τα κομψά Καφέ Azteco και Μαύρο Graphique, αναδεικνύουν τον δυναμισμό και την ξεχωριστή προσωπικότητα του scooter της Aprilia.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ