net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

BMW με μονόμπρατσο μπροστινό

Δεν σταματούν οι εκπλήξεις από τους Βαυαρούς! Το ισπανικό περιοδικό SoloMoto αποκάλυψε μια κατασκοπευτική φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται μία πρωτότυπη μοτοσικλέτα με μονόμπρατσο μπροστινό σύστημα, να δοκιμάζεται στην πίστα Salzburgring της Αυστρίας.

 
Στην συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνονται ξεκάθαρα δύο πράγματα. Η απουσία στήριξης στην δεξιά πλευρά του μπροστινού τροχού που μαρτυρά την ύπαρξη μονόμπρατσης διάταξης διεύθυνσης – ανάρτησης και ο αριθμός των εξαγωγών που διέρχονται από την καρίνα της μοτοσικλέτας, που μαρτυρούν με την σειρά τους τετρακύλινδρο κινητήρα.

Προς το παρών δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για αυτή την πρωτότυπη μοτοσικλέτα της BMW και μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν σχετικά με το project, ενώ το πιθανότερο είναι να μάθουμε περί τινός πρόκειται σε κάποια από τις φθινοπωρινές εκθέσεις μοτοσικλέτας.

Ωστόσο κάτι το οποίο φημολογείται έντονα και θεωρείτε σχεδόν σίγουρο, είναι η παρουσίαση της νέας Κ1300S, η οποία εκτός από τον μεγαλύτερο σε κυβισμό κινητήρα, θα έχει επανασχεδιασμένο fairing και διαφορετικό πίνακα οργάνων.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ