net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέο Kymco Like 125 / 50

To νέο scooter της Kymco ακολουθεί τις «ρετρό» τάσεις της εποχής και η σχεδίαση του αποτελεί πόνημα του Ιταλού σχεδιαστή Μ.Zaniboni. Με τετράχρονους κινητήρες 125 και 50 κ.εκ. και πλούσιο εξοπλισμό που ενισχύει την πρακτικότητα, το Like αποτελεί μια «ευρωπαϊκή» πρόταση, εξ ανατολών.

 
Το Like θα έχει και στις δύο εκδόσεις του τροχούς 12 ιντσών, δισκόφρενα εμπρός και πίσω ενώ οι τετράχρονοι, αερόψυκτοι και διβάλβιδοι κινητήρες των 125 & 50 κ.εκ. θα τροφοδοτούνται μέσω ψεκασμού, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε μέχρι στιγμής την απόδοση τους.

Η Kymco δεν στάθηκε μόνο στην πολύ προσεγμένη ομολογουμένως αισθητική του νέου scooter, αλλά δημιούργησε πρωτίστως ένα πρακτικό όχημα. Εκτός λοιππον από τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από την σέλα και προκειμένου το Like να έχει αυξημένες μεταφορικές δυνατότητες, το πάτωμα είναι επίπεδο, υπάρχει ντουλαπάκι στην ποδιά, ενώ στον βασικό εξοπλισμό συμπεριλαμβάνεται top case.

To Like θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του νέου έτους και εκτός από τις δύο τετράχρονες εκδόσεις, αναμένεται να παρουσιαστεί και μία δίχρονη 50 κ.εκ.

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ