net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πλήρης γκάμα με στόχο την Ευρώπη!

Η παρουσίαση νέων μοντέλων και εκδόσεων scooter από την Kymco δημιουργεί μια πληρέστατη γκάμα, τα μοντέλα της οποίας έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα την Ευρωπαϊκή αγορά και τις απαιτήσεις αυτής. Από τα Kymco του 2009, ξεχωρίζει το νέο mega scooter MyRoad 700i ABS.

 
MyRoad 700i ABS

Το αναμενόμενο δικύλινδρο mega scooter GT των 700 κ.εκ. είναι πλέον γεγονός, αποτελώντας το μεγαλύτερο σε κυβισμό μοντέλο της Kymco. Ο υγρόψυκτος και δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας του, διαθέτει τετραβάλβιδες κεφαλές με 2 ΕΕΚ, τροφοδοτείτε μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού και αποδίδει 55 ίππους και ροπή της τάξης των 6, 6 χλγμ. Το MyRoad 700i ABS εισάγει στην κατηγορία μια σειρά καινοτόμων εφαρμογών, όπως το σύστημα εκκίνησης του κινητήρα χωρίς τη χρήση κλειδιού (keyless go), την ύπαρξη ψηφιακού συστήματος που ενημερώνει τον οδηγό για την πίεση των ελαστικών, και την δυνατότητα ηλεκτρονικής ρύθμισης της ανάρτησης σε τρεις διαφορετικές θέσεις, ακόμα και εν κινήσει. Στον χώρο κάτω από την μπορούν να αποθηκευτούν δύο full face κράνη, ο τριπλός προβολέας μπροστά φέρει λάμπες αλογόνου Η4 και τα πίσω φώτα είναι τεχνολογίας LED. Τα φρένα του απαρτίζονται από τρία δισκόφρενα, όλα με διπίστονες δαγκάνες και στάνταρ σύστημα ABS τελευταίας γενιάς, ενώ οι αλουμινένιες χυτές ζάντες έχουν διαστάσεις 15 και 14 ιντσών, μπροστά και πίσω αντίστοιχα, με ελαστικά διαστάσεων 120/70 και 150/70.

DownTown 300 I

Σχεδιασμένο από τον Ιταλό Massimo Zaniboni, το DownTown είναι τελείως νέο, αρχής γενομένης από την εμφάνιση, την ανάρτηση, το πλαίσιο, τα όργανα, τη θέση οδήγησης, το μειωμένο κατά 23 ολόκληρα κιλά βάρος και συνέχειας δοθείσης με τον 100% νέο υγρόψυκτο τετραβάλβιδο κινητήρα των 30 ίππων (6,2 περισσότεροι δηλαδή από τον αντίστοιχο του Xciting). Παράλληλα, η μείωση της διαμέτρου των τροχών κατά μία ίντσα, δείχνει να ωφελεί σημαντικά τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, όπου πλέον μπορούν να φιλοξενηθούν δύο κράνη full face. Έτσι, με το DownTown η Kymco πετυχαίνει με “ένα σμπάρο δύο τρυγόνια”, κοινώς και σπορ οδικά χαρακτηριστικά και σημαντική αύξηση της χρηστικότητας. Θα είναι διαθέσιμο και σε εκδόσεις 125, 200 και 250 κυβικών, πάντα με τους νέους υγρόψυκτους τετραβάλβιδους κινητήρες και σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού στην τροφοδοσία.

Movie S 150i

Και στην περίπτωση του Movie τα πάντα έχουν αλλάξει, από κινητήρα και πλαίσιο μέχρι εμφάνιση, εξοπλισμό, φρένα και ανάρτηση. Σύγχρονο αισθητικά και λειτουργικά, με διπλό προβολέα αλογόνου, φανάρια τεχνολογίας LED και πίνακα οργάνων με αναλογικό στροφόμετρο και ψηφιακές ενδείξεις για σχεδόν τα πάντα, απευθύνεται σε όσους θέλουν μεν scooter πόλης αλλά αναζητούν κάτι ξεχωριστό που να ξεφεύγει από τα στάνταρ της κατηγορίας. Με απόδοση 14 ίππων, διαθέτει ηλεκτρονικό ψεκασμό, καλύπτοντας, όπως όλα τα Kymco πλέον, τις προδιαγραφές Euro 3.

Like 50/125

Σχεδιασμένο από τον Ιταλό σχεδιαστή Massimo Zaniboni αποτελεί μια φρέσκια πρόταση με ρετρό χαρακτηριστικά. Tο ολοκαίνουργο Like είναι ένα πρακτικό scooter για αστική μετακίνηση, με αλουμινένιους τροχούς διαμέτρου 12”, δύο δισκόφρενα, διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και ιδιαίτερα χαμηλό ύψος σέλας, σχεδιασμένο για εύκολη χρήση και προσφέροντας πρακτικές λύσεις. Οι αποθηκευτικοί χώροι άπλετοι κάτω από τη σέλα, μπορούν να αυξηθούν δραματικά χάρη στο στάνταρ top case βαλιτσάκι, ενώ στην χρηστικότητα του συνόλου συμβάλει τα μέγιστα το επίπεδο πάτωμα στα πόδια του αναβάτη και το μεγάλης χωρητικότητας ντουλαπάκι στη ποδιά. Οι κινητήρες είναι αερόψυκτοι στα 50 και 125 κυβικά και υπερκαλύπτουν τις πλέον αυστηρές Ευρωπαικές προδιαγραφές.

Agility 125 RS

Ακόμα μία special έκδοση της σειράς Agility, όπου το αρκτικόλεξο “RS” θέλει να προσδώσει σπορ χαρακτηριστικά σε ένα scooter με προορισμό την πόλη. Εξοπλισμένο με τετράχρονο αερόψυκτο κινητήρα 11 ίππων και έναν τελείως νέο πίνακα οργάνων, που περιλαμβάνει συνδυασμό αναλογικών και ψηφιακών ενδείξεων, το λιλιπούτειο αυτό scooter διαθέτει επιπλέον σέλα συνεπιβάτη που αναδιπλώνεται, προκειμένου να αυξήσει ακόμα περισσότερο την χρηστικότητα του συνόλου.

MXU 500 IRS

Η μεγάλη «γουρούνα» της Kymco διαθέτει υγρόψυκτο τετράχρονο κινητήρα απόδοσης 37 ίππων, επιλογή ανάμεσα σε «κοντό/μακρύ», τετρακίνηση, όπισθεν, τεράστιους χώρους και ακόμα περισσότερες δυνατότητες για πραγματική οδήγηση Off-Road με την τελείως νέα ανεξάρτητη ανάρτηση πίσω (IRS από το “Independent Rear Suspension). Η σέλα της φιλοξενεί δύο άτομα ανεξαρτήτως σωματότυπου, ενώ οι μεγάλες σχάρες μπροστά και πίσω μπορούν να μεταφέρουν οτιδήποτε χρειαστεί να πάρετε μαζί σας (μέχρι και το ποδήλατο ή τη φουσκωτή βάρκα). Για την οδήγηση του MXU, απαιτείται δίπλωμα αυτοκινήτου και όχι μοτοσικλέτας.

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ