net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το διαχρονικό και πολύ προσιτό ZIP 50 2T

Το πιο οικονομικό «μικρό» σκούτερ της Piaggio, κυκλοφορεί στην ιστορική και πολυαγαπημένη δίχρονη έκδοση των 50 κυβικών σε ιδιαίτερα καλή τιμή, η οποία κυμαίνεται πλέον στα 1.070 ευρώ! Σίγουρα μία πρόταση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, καθώς είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική.

 
Το Zip είναι συνώνυμο μιας από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της Piaggio, με πάνω από 750.000 μονάδες να έχουν πωληθεί από τη γέννησή του. Αυθεντικό σημείο αναφοράς της κατηγορίας των μικρών σκούτερ, το Zip είναι ένα προϊόν πασίγνωστο και διαδεδομένο σε όλο τον κόσμο, προσιτό σε όλες τις ηλικίες και με ιδιαίτερη απήχηση στο γυναικείο κοινό.

Δεκαέξι χρόνια μετά τη δημιουργία του, το Piaggio Zip κυκλοφορεί στην ιστορική και πολυαγαπημένη δίχρονη έκδοση των 50 κυβικών. Η απόδοση του δίχρονου κινητήρα υπερθεματίζει το κράτημα και την ευελιξία που έχουν ανακηρύξει το μοντέλο σε γνήσιο «ζώο της πόλης», ιδανικό για να ελίσσεστε στην κίνηση και τα στενά σοκάκια των ιστορικών κέντρων. Διασκέδαση και άνεση, νεανική και μοντέρνα γραμμή, αντοχή και αξιοπιστία: αυτά είναι τα μυστικά μιας επιτυχίας που φαίνεται πως δεν ξεθωριάζει ποτέ.

Το στυλ

Η σπορ σχεδίαση του Zip χαρακτηρίζεται από σύνθετες τεμνόμενες επιφάνειες, δημιουργώντας λιτές και βασικές γραμμές, αλλά και από την ισορροπία των όγκων, αντιπροσωπεύοντας επάξια το πνεύμα της οικογένειας Piaggio. Το μπροστινό τμήμα είναι φουτουριστικό: τα φώτα θέσης και τα φλας είναι ενσωματωμένα σε δύο «τομές», το τιμόνι περικλείει τον ισχυρό φανό πορείας σε μια «σταγόνα» και το ταμπλό, που είναι εξοπλισμένο με κυκλικά όργανα και ενδεικτικές λυχνίες. Τα πίσω φώτα είναι ενσωματωμένα στο άνω τμήμα των φτερών, ενώ τα πλαστικά μέρη και οι καινούριες μαύρες οπάκ ζάντες προσδίδουν μια αγωνιστική χροιά στο νέο Zip 50 2T.

Ένα άλλο στοιχείο που εξάρει το σπορ στυλ του νέου Zip 50 2T είναι η σέλα, εξ ολοκλήρου ανασχεδιασμένη, με χώρο για ένα full-face κράνος και εύκολα ρυθμιζόμενη σε τρία διαφορετικά ύψη. Η οδήγηση γίνεται άνετη και απολαυστική με τα χειριστήρια στο τιμόνι, προσβάσιμα, έξυπνα και πιο λειτουργικά χάρη στην αυτόματη επαναφορά των φλας. Κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα, ένας πρακτικός χώρος που κλειδώνει επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή φύλαξη εγγράφων και αντικειμένων καθημερινής χρήσης. Το Zip διαθέτει επίσης πρακτικότατο άγκιστρο για μεταφορά τσάντας.

Οδήγηση και κινητήρας

Το πλαίσιο, σχεδιασμένο για χρήση στην πόλη, είναι σωληνωτό με στοιχεία από χαλύβδινο έλασμα υψηλής αντοχής. Το σύστημα αναρτήσεων περιλαμβάνει ένα παραδοσιακό τηλεσκοπικό πηρούνι μπροστά και αιωρούμενο βραχίονα με υδραυλικό αμορτισέρ διπλής ενέργειας και ελικοειδές ελατήριο στον πίσω τροχό. Το δυνατό και ελεγχόμενο φρενάρισμα εξασφαλίζεται από ένα μεγάλο δισκόφρενο 175 mm μπροστά με υδραυλικό χειρισμό και από ένα ταμπούρο 110 mm πίσω.

Το Zip 50 2T είναι άμεσα αναγνωρίσιμο από τον χαρακτηριστικό οξύ ήχο του δίχρονου, αερόψυκτου κινητήρα Piaggio Hi-Per2. Αυτός ο αποδοτικός και φιλικός προς το περιβάλλον κινητήρας υπόσχεται σύμφωνα με την ίδια την εταιρία, αξιοπιστία σε συνδυασμό με την κατασκευαστική λιτότητα και αντοχή, μειώνοντας τους χρόνους και το κόστος συντήρησης.

Το Piaggio ZIP 50 2T, διατίθεται στο δίκτυο πώλησης Piaggio στην εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή των 1.070 ευρώ

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ