net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το καθημερινό σας GT για όλες τις δουλειές

Το GTS της SYM απέκτησε μεγαλύτερο κινητήρα και, με αφορμή τις υψηλότερες επιδόσεις του, ανανεώθηκε και εξελίχθηκε, προκειμένου να γίνει ακόμη καλύτερο. Απέκτησε κι αυτό το Evo στο λογότυπό του, μια τακτική που η SYM έχει εφαρμόσει στο παρελθόν.

 
Τη μεγαλύτερη διαφορά κάνουν τα νέα μπροστινά φωτιστικά σώματα, τα οποία αντικατέστησαν το μονό παλιό. Νέα είναι και τα φώτα στην ουρά. Τα υπόλοιπα πλαστικά έχουν αλλάξει σε μικρό βαθμό, κυρίως σε ό,τι αφορά κάποιες γωνίες, αλλά και τους χρωματικούς συνδυασμούς τους. Ελαφρώς νέα αισθητική διαθέτει και ο πίνακας οργάνων. Χρώματα: Λευκό, ανθρακί, ασημί, μαύρο.

Η θέση οδήγησης είναι εξαιρετικά άνετη και υπάρχει στήριξη για τη μέση και άφθονος χώρος για τα πόδια. Βασιλιάς θα αισθανθεί και ο συνεπιβάτης, ο οποίος έχει επίσης στη διάθεσή του πλατούλα στήριξης. Η ύπαρξή του, όμως, θα αλλάξει δραστικά τη συμπεριφορά του GTS, καθώς είναι αναγκασμένος να κάθετα αρκετά πίσω, αλλάζοντας έτσι το κέντρο βάρος του scooter. Τέλος, η προστασία από τον άνεμο κρίνεται ικανοποιητικότατη για αναβάτη και συνεπιβάτη.

Κάτω από τη σέλα του GTS, η οποία ανοίγει με ένα κουμπί στο τιμόνι ή με δική της κλειδαριά, θα χωρέσει ένα full face και ένα μπουφάν ή αρκετά μικροπράγματα. Κάποια ακόμη μικροπράγματα θα χωρέσουν στα ντουλαπάκια στην ποδιά και κάτω από το τιμόνι.

Τετράχρονο, μονοκύλινδρο και τετραβάλβιδο, με χωρητικότητα 263,7 κ.εκ. και κύλινδρο κεραμικής επίστρωσης που του χαρίζει αντοχή στο χρόνο. Και φυσικά το 300 Evo είναι ισχυρότερο και πιο ροπάτο από το GTS των 250 κ.εκ., καθώς αποδίδει 24 ίππους στις 7.500 σ.α.λ.

Το πακέτο των φρένων του GTS έχει κατά βάση αστικό προσανατολισμό, ωστόσο θα ικανοποιήσει και σε ταχύτητες που επιτυγχάνονται έξω από την πόλη .Τον ίδιο αστικό χαρακτήρα έχουν και οι αναρτήσεις. Πάντως, αν και τα πίσω αμορτισέρ είναι αρκετά άνετα, το πιρούνι δίνει μια κάπως σκληρή αίσθηση και ασάφεια, ειδικά υπό κλίση. Τα επίπεδα άνεσης και οι χώροι του GTS μάς επιτρέπουν να το κατατάξουμε στα μεσαία GTS scooter και η χαμηλή τιμή του μας κάνει να μιλάμε για ένα οικονομικό μοντέλο που είναι ικανό να σας συντροφεύει στην καθημερινή μετακίνηση, ζητώντας λίγα και προσφέροντας πολλά.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ