net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Triumph 2010

Έχοντας δημιουργήσει μια πληθώρα επιτυχημένων μοντέλων τα τελευταία χρόνια, η Triumph για το 2010 κρατά μια στάση αναμονής και αρκείται σε μικρές αλλαγές και «ραφιναρίσματα» στη γκάμα της. Τη μεγαλύτερη σε έκταση ανανέωση τη δέχεται το Rocket III, ενώ στις υπόλοιπες μοτοσικλέτες αλλάζουν λεπτομέρειες και χρώματα.

 
Rocket III

Η μεγαλύτερη σε κυβισμό μοτοσικλέτα παραγωγής αποκτά ακόμη περισσότερη ισχύ και ροπή (!) χάρη στις νέες ρυθμίσεις στον κινητήρα της. Νέα προσθήκη αποτελεί το ABS (στον προαιρετικό εξοπλισμό), που σίγουρα λειτουργεί ως μια δικλείδα ασφαλείας για όσους δεν αισθάνονται άνετα με τα 302 κιλά της μοτοσικλέτας. Αλλαγές υπάρχουν και στην εργονομία, με τη θέση οδήγησης να προσδίδει σύμφωνα με τη Triumph «Μια εντελώς διαφορετική οδηγική εμπειρία σε σχέση με το προηγούμενο Rocket III». Το ζεύγος των πίσω αμορτισέρ είναι επίσης νέο και βάση των λεγομένων των Βρετανών, προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και έλεγχο. Τέλος στο νέο Rocket III τα τελικά των εξατμίσεων «κουρδίστηκαν» εκ νέου, ενώ η αναλογία του μαύρου έναντι των υπόλοιπων χρωμάτων έχει αυξηθεί, προσδίδοντας έξτρα «κακία» στη θηριώδη μοτοσικλέτα. Αν και οι άνθρωποι της Triumph δεν αναφέρονται με πολλές λεπτομερείς στις αλλαγές αυτές, αναφέρουν πως στο σύνολο τους τα νέα στοιχεία αλλάζουν τον χαρακτήρα του Rocket III, μετατρέποντας το από cruiser σε «Ultimate Muscle Streetfighter»…ακούγεται τρομακτικό, αλλά για κάποιο λόγο μας αρέσει!

Daytona 675

Εκτός από τους νέους διαθέσιμου χρωματισμούς, έχει σημειωθεί μια μικρή σχεδιαστική αλλαγή στο ενιαίο σώμα του πίνακα οργάνων, χωρίς ωστόσο να έχουν προστεθεί νέες λειτουργίες σε αυτόν.

Tiger SE

Η «τουριστική» έκδοση του γνωστού Τίγρη, θα διατίθεται πλέον για το 2010 με standard εξοπλισμό που περιλαμβάνει ABS, πλαϊνές βαλίτσες και χούφτες.

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ