net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέα μοντέλα και εκδόσεις σε όλες τις κατηγορίες!

Λίγο πριν το σαλόνι του Μιλάνου η Kymco έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες για τα μοντέλα του 2010. Το ανακοινωθέν αναφέρει πως οι Ταϊβανέζοι μάλλον κρατάνε κάποιους ακόμα άσσους στο μανίκι για την έκθεση, οπότε σίγουρα τα νέα δεν τελειώνουν εδώ.

 
Ας δούμε όμως τι δόθηκε βορά στα αδηφάγα μάτια των «ρεπόρτερ» μέχρι στιγμής.

People GT 300

Ο νέος κυβισμός που κάνει θραύση είναι φυσικά το νούμερο 300. Στα 300 κυβικά λοιπόν και με μεγάλους τροχούς 16 ιντσών, η Kymco θα παρουσιάσει το εντελώς νέο People GT, με πληθωρικούς αποθηκευτικούς χώρους, και τον εξελιγμένο και πολύ δυνατό κινητήρα G5 που φορέθηκε πρόσφατα στο Downtown 300i. Η Kymco μιλάει για περισσότερους από 30 ίππους στον δεξιό καρπό του αναβάτη, για νέο, ενισχυμένο πλαίσιο, νέες αναρτήσεις, και σύγχρονη σχεδίαση.

DownTown 300i ABS

To DownTown γίνεται ακόμα πιο ασφαλές με την προσθήκη συστήματος ABS τελευταίας γενιάς. Σχεδιασμένο από τον Ιταλό Massimo Zaniboni, το DownTown είναι ολοκαίνουργιο, όσον αφορά στην εμφάνιση, στις αναρτήσεις, στο πλαίσιο, στα όργανα, στη θέση οδήγησης, στο μειωμένο κατά 23 ολόκληρα κιλά βάρος, και φυσικά εξοπλισμένο με τον υγρόψυκτο τετραβάλβιδο κινητήρα G5 των 32,8 ίππων!

DownTown 200i

Καλώς να ορίσει το νέο τέκνο της οικογένειας DownTown, στα 200 κυβικά εκατοστά. Κι εδώ ο κινητήρας είναι τεχνολογίας G5, χωρητικότητας 205 κ.εκ. και απόδοσης 20,4 ίππων! Η Kymco περήφανα τονίζει πως μέχρι σήμερα, αντίστοιχη ιπποδύναμη διέθεταν μόνο τα scooter των 250 κ.εκ.

Like 200i

Σχεδιασμένο και αυτό από τον Ιταλό σχεδιαστή Massimo Zaniboni αποτελεί μια φρέσκια πρόταση με ρετρό χαρακτηριστικά και μπόλικο στυλ, συμπληρώνοντας τις εκδόσεις των 50 και 125 κυβικών που παρουσιάστηκαν πρόσφατα. Το ολοκαίνουργο Like διαθέτει αλουμινένιους τροχούς διαμέτρου 12”, δύο δισκόφρενα, δυο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίσω, και ιδιαίτερα χαμηλό ύψος σέλας. Χρηστικές λεπτομέρειες το top case βαλιτσάκι, το επίπεδο πάτωμα και το μεγάλο ντουλαπάκι στην ποδιά.

Agility RS 50 Naked

Με περισσότερες από 200.000 πωλήσεις στα μόλις 4 χρόνια της ζωής της, η σειρά Agility υποδέχεται τη special έκδοση “RS”, ένα… ημίγυμνο scooter με δίχρονο κινητήρα, 12ρηδες τροχούς και ξεχωριστό στυλ! Απαλλαγμένο από πολλά πλαστικά και εφοδιασμένο με τιμόνι και όργανα μοτοσικλέτας, προτείνει μια διαφορετική freestyle προσέγγιση στο θέμα «scooter».

Maxxer 450

Επιτέλους! Μετά από αρκετά fun quads, η Kymco παρουσιάζει ένα γουρούνι πολύ κοντά στα σκληροπυρηνικά κορυφαία αγωνιστικά 450. Το Maxxer 450 δείχνει να έχει τα φόντα για να γίνει best-seller, ενώ αν φοράει τον κινητήρα που υποψιαζόμαστε (αυτόν που σχεδιάστηκε για το BMW G 450 X), θα έχουμε μεγάλα γλέντια!

Many 50i

Το δυνατό σημείο του ρετρό αυτού νέου scooter πόλης βρίσκεται στη χρήση ενός τελείως νέου, πρωτοποριακού τετράχρονου κινητήρα 50κ.εκ. με… τριβάλβιδη κεφαλή και ηλεκτρονικό ψεκασμό! Μικρές διαστάσεις, χαμηλό ύψος σέλας και ιδιαίτερα φειδωλή κατανάλωση καυσίμου τα κύρια χαρακτηριστικά ενός scooter που ήδη κυκλοφορεί στους Ιαπωνικούς δρόμους -με κινητήρα 100κ.εκ.

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ