net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέο Kymco Like 200i

Το Kymco Like 200i του 2010 είναι σχεδιασμένο από τον Ιταλό designer Massimo Zaniboni, ο οποίος συνδύασε αρμονικά ρετρό αλλά και σύγχρονα στοιχεία. Εκτός από όμορφο, το Like 200i αποτελεί επίσης ένα πρακτικό scooter για αστική μετακίνηση, που διακρίνεται για την εργονομία του και την ευκολία στην οδήγηση.

 
Διαθέτει αλουμινένιους τροχούς διαμέτρου 12 ιντσών, δύο δισκόφρενα με διπίστονες δαγκάνες και σωληνάκια υψηλής πιέσεως, διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και πίνακα οργάνων που συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων ένδειξη στάθμης της βενζίνης και ψηφιακό ρολόϊ. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην αύξηση της χρηστικότητας, με το χαμηλό ύψος σέλας, το επίπεδο πάτωμα και τους αποθηκευτικούς χώρους κάτω από τη σέλα και στην ποδιά, όπου υπάρχει και ντουλαπάκι με πρίζα 12V για φόρτιση κινητού ή άλλων ηλεκτρικών συσκευών.

Το στάνταρ top case βαλιτσάκι των 30 λίτρων που είναι βαμμένο αναλόγως του χρώματος του Like 200i , τα αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη, η ύπαρξη «γάντζου» στη ποδιά, καθώς και δύο σταντ, (κεντρικό και πλάγιο), χαρίζουν στη σειρά Like όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που συνιστούν ευκολία και ευχρηστία. Ο τετράχρονος κινητήρας των 200 κ.εκ. τροφοδοτείται μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού και αποδίδει 12 ίππους και 1,22 kg-m ροπής και υπερκαλύπτει τις Euro 3 προδιαγραφές περί εκπομπής ρύπων.

Η τιμή του είναι 2.295 € και διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς, μαύρο, λευκό και γκρι. H απόκτησή του νέου Like 200i είναι απόλυτα εφικτή μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν εξόφληση με άτοκο διακανονισμό μέχρι 15 μήνες ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μηνιαίες δόσεις. Καλύπτεται, όπως κάθε προϊόν της Kymco, από δύο χρόνια ολική εγγύηση και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 ή στο www.kymco.gr

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ