net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πρώτο στην κατηγορία του το Agility City 125/150

Με δελτίο Τύπου που μας έστειλε η Kymco, μας ενημερώνει πως με περισσότερες από 2.000 πωλήσεις στην ελληνική αγορά, η σειρά των Agility City (στα 125/150 κ.εκ.) συνδυάσε τις δυνάμεις της και κατέκτησε την πρωτιά των πωλήσεων τη χρονιά που μας πέρασε στην κατηγορία έως 150 κ.εκ..

 
Η ανταπόκριση που είχε στο ελληνικό κοινό δεν είναι τυχαία και φέρνει στο προσκήνιο ένα scooter πόλης με κορυφαία χαρακτηριστικά και άριστες προδιαγραφές, που υπερήφανα εξαργυρώνει την επιτυχημένη πορεία της Kymco στις ευρωπαϊκές αγορές.

Σύγχρονο αισθητικά, το Agility City 125/150, εξοπλίζεται με τετράχρονους κινητήρες προδιαγραφών Euro 3, αλουμινένιες ζάντες 16”, δισκόφρενα μπροστά και πίσω, ενισχυμένο πλαίσιο, μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, επίπεδο πάτωμα και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, που σε συνδυασμό με τη σημασία στη λεπτομέρεια, όπως το φιμέ ζελατινάκι, οι διχρωμίες στα πλαστικά, η σχάρα που λειτουργεί και σαν χειρολαβή συνεπιβάτη, η παροχή ρεύματος 12V, η συνύπαρξη πλαϊνού και κεντρικού σταντ, οι ειδικές θήκες για κινητό και άλλα μικροαντικείμενα, το γαντζάκι ανάρτησης αντικειμένων και οι ψηφιακές ενδείξεις στα όργανα, δημιουργούν ένα απόλυτα ανταγωνιστικό –έως ασυναγώνιστο- σύνολο.

Με τιμές σταθερές στα 1.695 και 1.895 ευρώ, εκδόσεις 125 και 150 κ.εκ. αντίστοιχα, η σειρά Agility City θα συνεχίσει να κυριαρχεί σε ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά, έχοντας σαν σημαία τη λειτουργικότητα, την αξιοπιστία και την ποιότητα κατασκευής.

H απόκτηση ενός Agility City είναι απόλυτα εφικτή μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν από άτοκο διακανονισμό μέχρι 15 μήνες εξόφληση ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μηνιαίες δόσεις. Καλύπτεται, όπως κάθε προϊόν της Kymco, από δύο χρόνια ολική εγγύηση και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ