net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέο Kymco Agility City 200i

Μια νέα έκδοση για ένα από τα πιο επιτυχημένα Kymco, το Agility City! Τώρα με νέο τετράχρονο κινητήρα 200 κ.εκ., σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού για καλύτερες επιδόσεις και χαμηλότερη κατανάλωση, αλλά και στάνταρ TOP CASE, για μεγαλύτερη πρακτικότητα!

 
Για το 2010, η Kymco προσφέρει την καλύτερη δυνατή λύση για μετακίνηση στην πόλη, εξοπλίζοντας το best seller στην κατηγορία του, Αgility City, με μεγαλύτερο και ισχυρότερο κινητήρα με σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού (injection), χωρίς να θυσιάσει ούτε ένα από τα χαρακτηριστικά που το έχουν καταστήσει ιδανική επιλογή ευχρηστίας, αξιοπιστίας και οικονομίας! Το στάνταρ βαλιτσάκι των 35 λίτρων, που είναι βαμμένο στο χρώμα του scooter, ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, που φιλοξενεί κράνος, το επίπεδο πάτωμα, το άγγιστρο ανάρτησης αντικειμένων κάτω από το τιμόνι και η ύπαρξη δύο σταντ, κεντρικού και πλάγιου, χαρίζουν στο νέο Agility City 200i, χαρακτηριστικά που το εκτινάσσουν στην κορυφή της χρηστικότητας.

Ο νέος κινητήρας αποδίδει σχεδόν 12 ίππους & 12 Nm ροπής, υπερκαλύπτοντας τις πλέον αυστηρές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές (Euro 3). Είναι ρυθμισμένος με τρόπο που να αποδίδει τη δύναμή του γραμμικά και μεστά από τις πολύ χαμηλές στροφές, προσφέροντας αμεσότητα στις επιταχύνσεις, ιδιαίτερα στις εν κινήσει (ρεπρίζ), ενώ η τροφοδοσία με ψεκασμό συμβάλει στη μείωση της κατανάλωσης.

Το Agility City 200i διαθέτει αλουμινένιες ζάντες 16 ιντσών, δισκόφρενα μπροστά και πίσω, ενισχυμένο πλαίσιο και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ. Στον στάνταρ εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται φυμέ ζελατινάκι, διχρωμίες στα πλαστικά, σχάρα που λειτουργεί και σαν χειρολαβή συνεπιβάτη, παροχή ρεύματος 12V, ψηφιακές ενδείξεις στα όργανα και ειδικές θήκες για κινητό και άλλα μικροαντικείμενα.

Η τιμή του είναι 2.265 ευρώ και διατίθεται άμεσα σε τρεις χρωματισμούς, μαύρο, λευκό και γκρι (μολυβί).

H απόκτησή του είναι απόλυτα εφικτή μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν εξόφληση με άτοκο διακανονισμό μέχρι 15 μήνες ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μηνιαίες δόσεις. Καλύπτεται, όπως κάθε προϊόν της Kymco, από δύο χρόνια ολική εγγύηση και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 ή στο www.kymco.gr

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ