net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Kymco Agility City 50 & Agility RS 50 Naked

Δύο νέες ξεχωριστές προτάσεις από την σειρά Agility της Kymco, που απευθύνονται στο νεανικό κοινό και διακρίνονται για το «sport» χαρακτήρα τους και τη προσιτή τους τιμή. Φέρουν τον σύγχρονο δίχρονο κινητήρα 50 κ.εκ. της εταιρίας, χαρακτηριστικά του οποίου αποτελούν η αξιοπιστία, η υψηλή απόδοση και η οικονομία.

 
Agility RS 50 Naked 2T

Σε ότι αφορά στη special έκδοση «RS», πρόκειται για ένα ημίγυμνο(!) scooter με δίχρονο κινητήρα 50cc, 12ρηδες τροχούς και μοναδικό στυλ. Απαλλαγμένο από τα πολλά πλαστικά και εφοδιασμένο με τιμόνι και όργανα μοτοσυκλέτας, θα εμπνεύσει τους απανταχού πιτσιρικάδες για βελτιώσεις και customizing χωρίς όρια! Τα «hi-lights» του RS αποτελούν το δισκόφρενο «μαργαρίτα» με την κόκκινη διπίστονη δαγκάνα, τα διάφανα κρύσταλλα στα φωτιστικά σώματα, οι μαύρες αλουμινένιες πεντάμπρατσες ζάντες και το μεγάλο αναλογικό στροφόμετρο, ενώ δεν υπάρχει καμμία παραχώρηση στον χρηστικό τομέα με το επίπεδο πάτωμα, το άγκιστρο στη ποδιά , τα δύο σταντ (πλάγιο και κεντρικό), τις χειρολαβές συνεπιβάτη και τον μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα. Το Agility RS 50 Naked 2T διατίθεται στα 1.445 ευρώ και συνιστάται ανεπιφύλακτα σε αναβάτες κάθε ηλικίας με ανήσυχο πνεύμα!

Agility City 50 2T

Διατηρεί τα κορυφαία χαρακτηριστικά των τετράχρονων μοντέλων της σειράς και προσφέρει δυναμικές επιδόσεις αλλά και ιδιαίτερα χαμηλό κόστος συντήρησης! Απευθύνεται σε ένα κοινό πολυάσχολο και δραστήριο, που αναζητά ένα αξιόπιστο, μοντέρνο και απόλυτα οικονομικό μέσο μετακίνησης. Μεγάλοι τροχοί 16 ιντσών, αλουμινένιες ζάντες, ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, αποθηκευτικοί χώροι στην ποδιά και κάτω από τη σέλα με ειδικές θήκες για κινητό και άλλα μικροαντικείμενα, επίπεδο πάτωμα, φυμέ ζελατινάκι, διχρωμίες στα πλαστικά, σχάρα, χειρολαβές συνεπιβάτη, παροχή ρεύματος 12V, δύο σταντ (πλάγιο και κεντρικό) , άγκιστρο ανάρτησης αντικειμένων στη ποδιά και ψηφιακές ενδείξεις στα όργανα, δημιουργούν ένα δυναμικό αλλά και χρηστικό δίκυκλο, κατάλληλο για την «επιβίωση» στη «ζούγκλα» των αστικών κέντρων. Το νέο Agility City 50 2T, αποτελεί μια από τις πλέον τίμιες προτάσεις της αγοράς και διατίθεται στη τιμή των 1.595 ευρώ.

H απόκτηση ενός Agility είναι απόλυτα εφικτή μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν από άτοκο διακανονισμό μέχρι 15 μήνες εξόφληση ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μηνιαίες δόσεις. Καλύπτoνται, όπως κάθε προϊόν της Kymco, από δύο χρόνια ολική εγγύηση και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 800-11-20025 ή στο www.kymco.gr

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ