net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εδώ το μοντέλο που κυκλοφορεί τώρα

Η νέα έκδοση αναμένεται σε περίπου ένα μήνα από τώρα

Στις 10 Οκτωβρίου η νέα ZZR!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού και αμερικανικού ειδικού τύπου, το νέο υπερόπλο της Kawasaki απέχει μόλις λίγες ημέρες! Για την ακρίβεια τα δημοσιεύματα το θέλουν να παρουσιάζεται σε έναν περίπου μήνα, με αρκετές αλλαγές, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε μηχανολογικό επίπεδο.

 
Έτσι η νέα έκδοση της Kawasaki Ninja ZX-14 για την Αμερική, η αλλιώς Kawasaki ZZR1400 για εμάς του Ευρωπαίους αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της σε μικρό χρονικό διάστημα από σήμερα, και τα δημοσιεύματα από όλο τον κόσμο έχουν πάρει φωτιά! Πολλά στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως η ίδια η Kawasaki διαρρέει στο internet διάφορα βίντεο σε μορφή teaser, όπως ακριβώς αυτό που σας παραθέτουμε, επιβεβαιώνοντας εν μέρει τις σχετικές φήμες.

Πιστή στην παράδοση, η νέα ZZR δεν θα αποτελεί εργαλείο για το απόλυτο στρίψιμο, αλλά θα επιδοθεί στο κυνήγι των υπερ-επιδόσεων, όπως μόνο αυτή ξέρει.
Στις εξωτερικές πάντως διαφοροποιήσεις, δύο σημαντικά στοιχεία στα οποία υπολογίζουν πολύ τα ξένα δημοσιεύματα είναι οι πλευρικές εξαγωγές αέρα, που αποτελούν «σήμα κατατεθέν» για τη ZZR, και μάλλον θα παραμείνουν, καθώς και οι «παραδοσιακές» εξατμίσεις απόλυτα κυλινδρικού σχήματος που επίσης αναμένεται να παραμείνουν κι’ ας απέχουν αισθητικά από τις υπόλοιπες μοτοσικλέτες του είδους που τις έχουν αντικαταστήσει με πολύ πιο σύγχρονες διαφορετικής σχεδίασης. Ο λόγος είναι ότι στην Ιαπωνία αυτού του είδους οι εξατμίσεις είναι άμεσα συνυφασμένες με την απόλυτη ιπποδύναμη…

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ