net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το μοντέλο που ετοιμάζει η BMW για να γιορτάσει τα 90 χρόνια της προετοιμάζεται εδώ και αρκετούς μήνες σύμφωνα με την MCN.

BMW: Retro boxer με συμβατικό πιρούνι (;)

Στην EICMA η BMW ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει μία νέα αερόψυκτη boxer για τα 90 χρόνια της. Λίγες ημέρες μετά, το φως τη δημοσιότητας είδαν οι πρώτες φωτογραφίες και κάποια στοιχεία.

 
Ειδικότερα, οι δύο φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής στο Διαδίκτυο προέρχονται από την βρετανική εφημερίδα MCN. Η λήψη των φωτογραφιών πραγματοποιήθηκε από «κατάσκοπους» των Βρετανών στην πίστα δοκιμών της BMW πριν από λίγους μήνες.  

Η MCN αναφέρει ότι το νέο μοντέλο της βαυαρικής εταιρίας δεν θα αποτελεί μία μοτοσικλέτα σχεδιασμένη από λευκό χαρτί αλλά θα βασίζεται πάνω στο γνωστό R1200. Ωστόσο, όπως, φαίνεται και από τις φωτογραφίες και παρά τον ρετρό της χαρακτήρα η νέα μοτοσικλέτα δείχνει να πηγαίνει κόντρα στην παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια η BMW, καθώς χρησιμοποιεί ένα…συμβατικό σύστημα ανάρτησης μπροστά, δηλαδή ένα ανεστραμμένο πιρούνι. Ακόμη και αν αυτό δεν είναι το μοντέλο για τα 90 χρόνια που ετοιμάζει η BMW, όλα δείχνουν ότι οι Γερμανοί, πέρα από το Telelever, εξετάζουν και άλλους τρόπους ανάρτησης για τις μοτοσικλέτες τους.

Περισσότερα για την ανακοίνωση που έκανε η BMW στην EICMA μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ