net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το GTS 300i διατίθεται πλέον και σε έκδοση με ABS, στην τιμή των 4.395 ευρώ (τοις μετρητοίς).

Το σύστημα ABS ανήκει στη Bosch και αποτελεί την ακόμη πιο εξελιγμένη ένατη γενιά του συστήματος.

Το SYM GTS 300i ABS προσφέρει, εκτός από κορυφαία ενεργητική ασφάλεια, εξαιρετικές επιδόσεις, μεγάλους χώρους και πλούσιο εξοπλισμό.

Νέο SYM GTS 300i F4 ABS

Το best seller GT scooter της SYM, GTS 300i F4, διατίθεται πλέον και σε έκδοση με ABS, το οποίο αυξάνει κατακόρυφα την ενεργητική ασφάλεια του μοντέλου.

 

Αναλυτικότερα, λίγο πριν συμπληρώσει ένα χρόνο κυκλοφορίας, το GTS300i έρχεται με την προσθήκη συστήματος φρένων ABS, αυξάνοντας την ασφάλεια πέδησης του οχήματος. Παίρνοντας κίνηση από τον υψηλών επιδόσεων κινητήρα F4 της SYM με απόδοση 29,1 ίππων, το GTS300i βελτιώνεται και στον τομέα της ασφάλειας, χάρη στη συμβολή της Bosch, με την προσθήκη συστήματος φρένων ABS τελευταίας γενιάς. Πρόκειται για την ένατη γενιά του συστήματος της εταιρείας, η οποία έχει κατορθώσει να ξεπεράσει σε πρακτικότητα και λειτουργία την προηγούμενη.

Αναλυτικότερα, το νέο ABS της Bosch, το οποίο συναντάμε και στο GTS 300i, διαθέτει μικρότερη σε όγκο και ελαφρύτερη μονάδα, προσφέρει βελτιωμένο έλεγχο και ακόμη καλύτερη αίσθηση. Βελτιωμένοι είναι επίσης και οι αισθητήρες, ενώ η αίσθηση στη μανέτα έχει γίνει καλύτερη, όπως και η γενικότερη αίσθηση και συμπεριφορά της μονάδας.

Όσον αφορά στο GTS 300i F4, αυτό έχει ήδη αποδείξει την αξία του. Είναι κομψό, αποπνέει δυναμισμό και εντυπωσιάζει με τις μοντέρνες επιφάνειες, τις ελκυστικές γωνίες και τις ευθείες γραμμές. Η σπορ φιλοσοφία σχεδίασης, φανερώνει τη διάθεση των Ευρωπαίων σχεδιαστών να τονίσουν τα δυναμικά χαρακτηριστικά του, εμπνευσμένοι από τις υψηλές επιδόσεις που προσφέρει ο νέος κινητήρας F4.

Η σέλα του GTS προσφέρει μεγάλη άνεση σε αναβάτη και συνεπιβάτη και ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο διαφορετικά στυλ οδήγησης. Είτε πιο δυναμικά, οδηγώντας σε κάθετη θέση και τοποθετώντας τα πόδια του στο οριζόντιο πάτωμα του οχήματος , είτε να διαλέξει μία πιο αναπαυτική θέση οδήγησης απλώνοντας τα πόδια του, στο μπροστινό τμήμα της εσωτερικής ποδιάς, σε πλάγια θέση. Ακόμη και οι ψηλοί οδηγοί μπορούν να κάθονται άνετα, χάρη στη ρυθμιζόμενη πλάτη οδηγού 3 θέσεων. Επιπλέον, στην εσωτερική ποδιά έχουν προστεθεί γρίλιες που διοχετεύουν το θερμό αέρα στα πόδια του αναβάτη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αισθητήρας φώτων, που ανιχνεύει το φως του περιβάλλοντος και ενεργοποιεί αυτόματα τα φώτα πορείας και τα μεσαία φώτα, όταν σκοτεινιάζει ή κατά την είσοδο σε σκοτεινό τούνελ. Επιπλέον, οι αποθηκευτικοί χώροι μεγάλωσαν αρκετά σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Το GTS διαθέτει κορυφαία για την κατηγορία χωρητικότητα και θέτει υψηλότατα πρότυπα άνεσης.

Ανοίγοντας τη σέλα, με ένα απλό πάτημα του διακόπτη που βρίσκεται στο αριστερό χειριστήριο του τιμονιού, θα αποκαλυφθεί ένας φωτιζόμενος χώρος αποσκευών που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δύο full-face κράνη και μικροαντικείμενα. Πολύ χρήσιμος θα φανεί και ο νέος υδραυλικός μηχανισμός που κρατά τη σέλα ανοιχτή, αφήνοντας ελεύθερα τα χέρια για το κράνος, την επαγγελματική τσάντα ή τα κλειδιά. Επιπλέον, ο κλειστός αποθηκευτικός χώρος που βρίσκεται στο εσωτερικό της εμπρόσθιας ποδιάς, διαθέτει 12V παροχή ρεύματος και θύρα USB όπου μπορείτε να φορτίσετε το κινητό σας τηλέφωνο ή το GPS.

Όσον αφορά στα φρένα, εκτός από το ABS, το GTS διαθέτει δύο δισκόφρενα τύπου «μαργαρίτα», με ένα μεγάλο δισκόφρενο 240 mm πίσω και ένα δισκόφρενο 260 mm μπροστά με 4πίστονες αντικριστές δαγκάνες και σωληνάκια υψηλής πίεσης.

Ο υπερσύγχρονος κινητήρας F4 της SYM, τέλος, προσφέρει στο πολυτελές scooter επιδόσεις που εντυπωσιάζουν. Φτάνει τη μέγιστη ιπποδύναμή των 29,1 ίππων στις 8.000 σ.α.λ. και επιτυγχάνει μέγιστη ροπή 2,6 kgm στις 6.500 σ.α.λ.

Το νέο GTS 300i ABS κοστίζει 4.395 ευρώ τοις μετρητοίς και θα το βρείτε στο δίκτυο της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. (Αθήνα: Θησέως 309, τηλ. 210 9403880, Υπόλ. Ελλάδα: τηλ. 24310 56101,  www.gorgolis.gr, e-mail: [email protected])

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ