net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Kawasaki Z1000SX ανανεώθηκε για το 2014.

Μεταξύ άλλων, διαθέτει το traction control της Kawasaki, το οποίο διαθέτει τρεις επιλογές.

Οι δαγκάνες του μπροστινού φρένου είναι πλέον μονομπλόκ από την Tokico.

Οι βαλίτσες επανασχεδιάστηκαν και χωρούν ένα full face κράνος έκαστη.

Επίσημα το ανανεωμένο Kawasaki Z1000SX

H Κawasaki έδωσε στη δημοσιότητα επίσημες φωτογραφίες και λεπτομέρειες για το ανανεωμένο Z1000SX του 2014, το οποίο αποκτά νέες βαλίτσες και ηλεκτρονικά συστήματα, μεταξύ άλλων.

 

Πριν μερικές ημέρες, είδαμε τις πρώτες κατασκοπικές φωτογραφίες του ανανεωμένου sport touring. Τώρα ήρθε η ώρα να δούμε τις επίσημες, μαζί με τις πληροφορίες που ανακοίνωσε η Kawasaki.

Η πρώτη αλλαγή αφορά στις πλαϊνές βαλίτσες του προαιρετικού εξοπλισμού, οι οποίες αποκτούν νέο χρώμα και σχεδιασμό. Οι βαλίτσες του προηγούμενου μοντέλου έγιναν στόχος κριτικής, καθώς δε συμβάδιζαν με τον sport σχεδιασμό της ουράς και βασίζονταν πάνω σε ατσάλινες βάσεις που δεν κολάκευαν τη μίνιμαλ ουρά του Z1000. Η Kawasaki, λοιπόν, πήρε στα σοβαρά αυτές τις κριτικές και προχώρησε στην πρώτη βελτίωση. Οι συγκεκριμένες βαλίτσες, μάλιστα, έχουν χωρητικότητα 28 λίτρων έκαστη και χωρούν από ένα full face κράνος.

Το ανανεωμένο Z1000SX αποκτά και traction control. Πρόκειται για το KTRC της Kawasaki, το οποίο διαθέτει τρεις επιλογές. Επιπλέον, θα διαθέτει ηλεκτρονική ρύθμιση για το αμορτισέρ στο πίσω μέρος, καθώς και μονομπλόκ δαγκάνες της Tokico στο μπροστινό φρένο, με προαιρετικό ABS.

Μικροεπεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν και στο πιρούνι των 41 χλστ., αλλά και στον κινητήρα, με αποτέλεσμα να αποδίδει αμεσότερα την ισχύ, σύμφωνα με την Kawasaki.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ