net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Kawasaki μας αποκαλύπτει ότι το μυστηριώδες μοντέλο της είναι το Z1000, το οποίο ανανεώνεται για το 2014. Και το αποκαλύπτει με ένα ακόμη teaser!

Ζ1000 2014 το μυστηριώδες μοντέλο της Kawasaki

To teaser βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα πριν μερικές ημέρες η Kawasaki, με τίτλο “Call Of The Wild” αφορούσε τελικά το Z1000, όπως μας επιβεβαιώνει ένα ακόμη… teaser!

 

Θυμίζουμε πως, πριν μερικές ημέρες, η Kawasaki έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με μια μυστηριώδη μοτοσικλέτα να ντριφτάρει, να στρίβει και γενικά να… κερδίζει τις εντυπώσεις. Ωστόσο, το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε τη δεδομένη στιγμή ήταν να υποθέσουμε ότι πρόκειται για ένα μοντέλο μεγάλου κυβισμού, το οποίο προορίζεται για το δρόμο και όχι για την πίστα.

Πλέον, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι πρόκειται για το Z1000, το οποίο φαίνεται πως ανανεώνεται για το 2014. Η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα τμήμα της σιλουέτας της νέας μοτοσικλέτας, στο teaser που βλέπετε παραπάνω. Ανακοίνωσε παράλληλα ότι θα τη δούμε να παρουσιάζεται επίσημα στην EICMA του Μιλάνου, στις 5 Νοεμβρίου.

Τα αίματα στην κατηγορία των μεγάλων streetfighter, λοιπόν, φαίνεται όχι μόνο πως ανάβουν, αλλά βράζουν! Το νέο Z1000 δε θα έχει πλέον να αντιμετωπίσει τους υπάρχοντες ανταγωνιστές (όπως το Aprilia Tuono V4R), αλλά και το νέο KTM Superduke 1290R που παρουσιάστηκε πρόσφατα, καθώς και το φημολογούμενο γυμνό S 1000 της BMW στην ίδια έκθεση.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ