net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

το φανάρι του επόμενου Kawasaki Z1000 όπως παρουσιάζεται στο teaser video.

Το περίγραμμα της μοτοσικλέτας από τη μοναδική φωτογραφία που έχει δώσει η Kawasaki επίσημα στη δημοσιότητα.

Εντυπωσιακό και απόκοσμο παρουσιάζεται το νέο Z1000 στη φωτογραφία που φέρεται να ανήκει στο επίσημο press kit της ιαπωνικής εταιρίας.

Φωτογραφία του νέου Kawasaki Z1000;

Στο Διαδύκτιο διέρρευσε μια φωτογραφία η οποία φέρεται να είναι και η πρώτη επίσημη του νέου Kawasaki Z1000 το οποίο, ως γνωστό αναμένεται να ανανεωθεί από την ιαπωνική εταιρία για το 2014.

 
Ελάχιστα είναι τα πράγματα που γνωρίζουμε για το μεγάλο γυμνό της Kawasaki το οποίο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του σε λίγες ημέρες στην έκθεση της EICMA, Η ιαπωνική εταιρία έχει δώσει ελάχιστες πληροφορίες για τη μοτοσικλέτα της στη δημοσιότητα και μέχρι τώρα το μόνο που γνωρίζαμε επίσημα ήταν το πάνω μέρος του περιγράμματος της μοτοσικλέτας χάρη στη φωτογραφία teaser που είχαν δημοσιεύσει οι Ιάπωνες πριν από λίγες ημέρες αλλά και το teaser video στο οποίο φαίνεται με δυσκολία μόνο το φωτιστικό σώμα του Z1000. Η ολλανδική ιστοσελίδα oliepeil.nl, ωστόσο, ανάρτησε μια φωτογραφία η οποία φέρεται να είναι επίσημη και απεικονίζει είναι ακόμη πιο δυναμικό και απόκοσμο σε σχεδίαση Z1000. Το εμπρός φανάρι του μάλιστα μοιάζει αρκετά με αυτό που φαίνεται σχεδόν στιγμιαία στο teaser βίντεο ενώ και οι γραμμές της μοτοσικλέτας ταιριάζουν με εκείνες της teaser φωτογραφίας. Είναι, ωστόσο, μεγάλη η πιθανότητα, η συγκεκριμένη φωτογραφία να αποτελεί προϊόν επεξεργασίας. Σε λίγες ημέρες, πάντως θα τα ξέρουμε όλα!

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ