net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η SYM παρουσίασε στην EICMA το ανανεωμένο GTS 300i F4.

Η μόνη διαφορά, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, αφορά στην προσθήκη του συστήματος Start & Stop.

Σύμφωνα με τη SYM, χάρη στο σύστημα αυτό μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου κατά 7,6%.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του scooter, όπως ο μεγάλος χώρος αποθήκευσης, παραμένουν ίδια.

EICMA: Ανανεωμένο SYM GTS 300i F4

Ανάμεσα στα μοντέλα που ανανέωσε η SYM για το 2014 ξεχωρίζει το GTS 300i, το οποίο ενισχύθηκε στον τομέα της οικονομίας, χάρη στο νέο σύστημα Start & Stop.

 

Η τελευταία γενιά του GTS δεν έχει πολλά χρόνια που παρουσιάστηκε και οι υπεύθυνοι της SYM δεν έκριναν απαρίτητη τη συνολική του ανανέωση. Άλλωστε, διαθέτει ένα από τους ισχυρότερους κινητήρες της κατηγορίας, πλούσιο εξοπλισμό που δε συναντάμε στον ανταγωνισμό και υψηλά επίπεδα άνεσης.

Η μόνη νέα προσθήκη, λοιπόν, στο επιτυχημένο scooter της εταιρείας είναι το σύστημα Start & Stop – το πρώτο στη γκάμα της SYM και το μόνο στην κατηγορία των 300 κ.εκ.. Τα μόνα άλλα scooter που διαθέτουν τέτοιο σύστημα είναι τα PCX και SH της Honda.

Αυτό που προσφέρει το συγκεκριμένο σύστημα είναι η επιπλέον μείωση της κατανάλωσης καυσίμου. Όταν το GTS παραμείνει ακινητοποιημένο (για παράδιεγμα, στο φανάρι), το σύστημα θα παρέμβει, σβήνοντας προσωρινά τον κινητήρα. Αυτός θα ανάψει ξανά, μόλις ο αναβάτης δώσει την εντολή στο γκάζι. Η λειτουργία του Start & Stop βασίζεται στη θερμοκρασία του κινητήρα, την τάση της μπαταρίας και την κίνηση του οχήματος. Σύμφωνα με τη SYM, μάλιστα, χάρη στο Start & Stop, η κατανάλωση του GTS είναι μειωμένη κατά 7,6%.

Κατά τα άλλα, το GTS 300i παραμένει ίδιο. Αποδίδει 29 ίππους, διαθέτει «έξυπνους» προβολείς με LED, σύστημα θέρμανσης για το χειμώνα και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, μεταξύ άλλων.

Με μια ματιά

· Ισχυρός κινητήρας
· Πλούσιος εξοπλισμός
· Προσθήκη συστήματος Start & Stop
· Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου κατά 7,6%

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κινητήρας: 4Τ, 1Κ, Υ/Ψ, 278 κ.εκ.
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 29,1/8.500
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 2,6/6.500
Ρεζερβουάρ (λίτρα): 12
Βάρος (κιλά): 192
Ύψος σέλας (χλστ.): 760

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ