Ζήσε τη δική σου περιπέτεια πάνω σε μια BMW

Έτσι θα αποκτήσεις τη δική σου BMW

Η απόκτηση μιας ολοκαίνουριας μοτοσυκλέτας της BMW δεν είναι, τελικά, όσο δύσκολη φαντάζεστε. Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα 3asy Ride είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κάνετε δική σας την BMW των ονείρων σας και να ζήσετε μαζί της αξέχαστες εμπειρίες.

Είτε θέλετε να μετακινήστε με άνεση κι ασφάλεια μέσα στην πόλη, είτε να γυρίσετε ολόκληρο τον κόσμο περνώντας από άσφαλτο και χώμα, η BMW σίγουρα έχει στην γκάμα της ένα μοντέλο που θα καλύψει τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες. Χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις εξαιρετικές τους επιδόσεις, οι μοτοσυκλέτες της BMW έχουν αποκτήσει φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε κι εσείς να μπείτε στη λίστα των ικανοποιημένων πελατών πολύ πιο εύκολα απ`ότι ίσως πιστεύετε. Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα 3asy Ride της BMW Financial Services είναι ευέλικτο και σε αντίθεση με άλλα προγράμματα, δίνει διαφορετικές επιλογές για το μέλλον στον υποψήφιο αγοραστή.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα παρέχει:

  • Ετήσιο σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 4,3% (πλέον εισφοράς 0,6%)
  • 33% προκαταβολή
  • Εξόφληση σε 33 μήνες
  • Ασφάλιση της μοτοσυκλέτας για 6 ή 12 μήνες, μέσω της Allianz
  • Προστασία δανείου / δόσεων
  • 33% τελευταία δόση με 3 εναλλακτικές επιλογές:

1.      Ανταλλάζετε τη μοτοσυκλέτα σας με μια ολοκαίνουργια μέσα από τη μεγάλη γκάμα της BMW κατόπιν συμφωνίας με τον έμπορο.

2.      Κάνετε αναχρηματοδότηση της τελευταίας δόσης με ευνοϊκούς όρους.

3.      Εξοφλείτε την τελευταία μεγάλη δόση και κάνετε για πάντα δική σας τη μοτοσυκλέτα.

Για τους πιο απαιτητικούς υπάρχει και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα 3asy Ride Plus, που προσφέρει επιπλέον, ασφάλιση μοτοσυκλέτας για όλη την διάρκεια του προγράμματος σε συνεργασία με την Allianz και δωρεάν επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης για έναν ακόμη χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της BMW Financial Services ή απευθυνθείτε σε έναν επίσημο έμπορο BMW για να επιλέξετε το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας και να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους όρους του δανείου της επιλογής σας.