Ένας ολόκληρος μήνας ανεπανάληπτων προσφορών, από την Aprilia για κάθε αναβάτη!

Aprilia Days 2018

Μια ειδική περίοδος αποκλειστικών πλεονεκτημάτων που θα διαρκέσει όλο τον Μάρτιο! Δείτε περισσότερα και μην την χάσετε… με τίποτα!

Η Aprilia με δελτίο τύπου της, μας γνωστοποίησε την πραγματοποίηση των Aprilia Days 2018. Κατά την περίοδο της Aprilia Days, οι αναβάτες θα έχουν την ευκαιρία  να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν τα μοντέλα της γκάμας Aprilia αλλά και να επωφεληθούν από τα μοναδικά πλεονεκτήματα. Τα αποκλειστικά οφέλη αφορούν όλη την γκάμα Aprilia: από το RSV4 και το Tuono V4 1100, μέχρι τα 125άρια RS και Tuono και τα δικύλινδρα Shiver και Dorsoduro 900.

Κατά τη διάρκεια των Aprilia Days, τα RSV4 and Tuono V4 1100 προσφέρονται με δώρο την εξάτμιση Slip-On Akrapovic, εγκεκριμένη για χρήση σε δρόμο για αγωνιστικές επιδόσεις και απίστευτο ήχο!  Τα ευέλικτα δικύλινδρα Shiver 900 και Dorsoduro 900, προσφέρουν συνδεσιμότητα με μεγάλες δυνατότητες, αφού η τιμή αγοράς περιλαμβάνει την Πλατφόρμα Πολυμέσων Aprilia!

Το επιθετικό RS 125 και το μικρό street fighter Tuono 125 προσφέρονται με δώρο το κιβώτιο QuickShift, και την Πλατφόρμα Πολυμέσων Aprilia που επιτρέπει τη διασύνδεση της μοτοσυκλέτας με το smartphone.
Τα πλεονεκτήματα όμως δεν τελειώνουν εδώ. Η Aprilia προσφέρει δωρεάν για όλα τα μοντέλα πάνω από 50cc 4 χρόνια εγγύηση και 4 χρόνια οδική βοήθεια, επιδιώκοντας την εξασφάλιση της μέγιστης εξυπηρέτησης!

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Aprilia Days για να ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες και τα σημεία πώλησης Aprilia που συμμετέχουν στην ενέργεια.