BMW R18: Οι παραγγελίες ξεκίνησαν

Δες τώρα πώς θα αποκτήσεις το πολυαναμενόμενο R18 της BMW, τη μοτοσυκλέτα με τον μεγαλύτερο σε κυβισμό Boxer στην ιστορία της μάρκας.

Τα νούμερα είναι απλά εντυπωσιακά: 1.802 κυβικά εκατοστά με πάνω από 15,3 kgm ροπής και όλα αυτά σε ένα ρετρό περιτύλιγμα με έμφαση στην απλότητα. Μη σας μπερδεύει όμως η εμφάνιση καθώς έχουμε να κάνουμε με μια σύγχρονη μοτοσυκλέτα κάτι που αποδεικνύουν και τα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα. Πιο συγκεκριμένα διαθέτει 3 riding modes, Rain, Roll και Rock, ενώ υπάρχει και σύστημα Traction Control αλλά και ρύθμισης φρένου κινητήρα. Παράλληλα, η R18 εξοπλίζεται με σύστημα όπισθεν αλλά και υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφορικό δρόμο που κάνουν εύκολη τη συμβίωση μαζί της.

Στις αναρτήσεις, χρησιμοποιείται ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 49 χιλιοστών εμπρός και ένα κεντρικά τοποθετημένο αμορτισέρ πίσω, με ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου. Η BMW εσκεμμένα δεν τοποθέτησε συστήματα ηλεκτρονικής ρύθμισης της ανάρτησης, προκειμένου να διατηρήσει όσο περισσότερο γίνεται τον αυθεντικό χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας. Οι διαδρομές της ανάρτησης εμπρός και πίσω ανέρχονται σε 120 και 90 χιλιοστά αντίστοιχα. Στα φρένα, χρησιμοποιούνται δύο δίσκοι εμπρός και ένας πίσω, με τετραπίστονες δαγκάνες, ενώ οι τροχοί είναι ακτινωτοί συμβάλλοντας στην κλασική εμφάνιση της R18.

Αν θέλετε να μάθετε τα πάντα για την R18 δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την σελίδα που έχει αφιερώσει η BMW Παπανικολάου στο συγκεκριμένο μοντέλο. Εκεί θα δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό με όλες τις λεπτομέρειες, video, αναλυτικούς τιμοκαταλόγους και φυσικά μπορείτε να προπαραγγείλετε την First Edition της μοτοσυκλέτας, ώστε να είστε από τους πρώτους που θα την αποκτήσουν. Η R18 αποτελεί μια εξαιρετική βάση για customizing και μάλιστα η BMW Παπανικολάου διαθέτει μεγάλο κατάλογο με γνήσια αξεσουάρ που μπορείτε να δείτε με ένα κλικ εδώ. Να θυμίσουμε ότι η First Edition είναι η πρώτη διαθέσιμη έκδοση και φέρει αποκλειστικά για την περίπτωση χρώματα και χρωματισμένα εξαρτήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κανελλοπούλου 53, Πάτρα
Τηλ.: 2610 462063
www.bmwpap.gr
Facebook Page

Διαβάστε ακόμα: