Honda Goldwing: Ετοιμοπαράδοτο στην Promoto Ginossatis

Αλλα επίπεδα ταξιδιωτικής πολυτέλειας! Το απόλυτο τουριστικό μοντέλο της Honda είναι εδώ και σε περιμένει να το αποκτήσεις, στις εκδόσεις Tour και Bagger με DCT! Τι περιμένεις;

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η Promoto Ginossatis βρίσκεται πάντα στην «αιχμή του δόρατος» όσον αφορά τα μοντέλα της Honda, εξασφαλίζοντας δυνατές προσφορές, test rides και ετοιμοπαράδοτες μοτοσυκλέτες για τους πλέον απαιτητικούς. Τώρα, η Promoto Ginossatis υποδέχεται την κορυφαία τουριστική μοτοσυκλέτα της Honda, την Goldwing, στις εκδόσεις Tour και Bagger, ετοιμοπαράδοτες!

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Η Honda GL1800 Goldwing είναι η κορυφαία τουριστική μοτοσυκλέτα από την Honda, η οποία τα τελευταία 50 χρόνια επαναπροσδιορίζει τον πολυτελή τουρισμό και την ενσωματωμένη τεχνολογία σε μία μοτοσυκλέτα. Στην τελευταία της ενσάρκωση, μετά την ριζική ανανέωση της το 2018, η Goldwing φέρει 6κύλινδρο Boxer κινητήρα 1.833 κ.εκ., με απόδοση 126 ίππων και 17,3 kgm ροπής, για κορυφαία συμπεριφορά στο δρόμο. Το επίπεδο τεχνολογίας του Golwding είναι φυσικά κορυφαίο, καθώς εκτός από το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DCT, εξοπλίζεται με ηχοσύστημα, οθόνη TFT 7 ιντσών, πλήρη συνδεσιμότητα με κινητό τηλέφωνο, ηλεκτρική ζελατίνα και πολλά άλλα.


 
Αν λοιπόν είστε έτοιμοι να απολαύσετε την απόλυτη τουριστική εμπειρία Honda, η Promoto Ginossatis είναι έτοιμη να σας την προσφέρει! Επισκεφθείτε τώρα ένα κατάστημα του δικτύου και κάντε δική σας την νέα Goldwing.
 
Μάθετε περισσότερα στο www.promoto.gr


 

Email: info@promoto.gr
http://promoto.gr/
Facebook Page
instagram: promoto_ginosatis

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 15:00  
 

Διαβάστε ακόμα:


 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »