BMW ALL in Ride: Το χρηματοδοτικό που γράφει ιστορία

BMW ALL in Ride: Το χρηματοδοτικό που γράφει ιστορία

Με 10% προκαταβολή και δωρεάν ασφάλεια, service οδική βοήθεια και εργοστασιακή εγγύηση, ένα καινούργιο μοντέλο BMW φαντάζει ιδανική επιλογή.

Τα χρηματοδοτικά προγράμματα πρέπει να καλύπτουν τις ανασφάλειες των καταναλωτών κατά την αγορά μιας μοτοσυκλέτας, αλλά και να τους διευκολύνουν στην αποπληρωμή, θέτοντας ευνοϊκούς όρους.  Η BMW φαίνεται να αφουγκράζεται τους αναβάτες και τις ανάγκες τους για μοτοσυκλέτα και έτσι δίνοντας μόνο 10% προκαταβολή του συνολικού ποσού, μπορείς να αποκτήσεις καινούργια σου μοτοσυκλέτα την άλλη κιόλας μέρα. Η διαδικασία της αγοράς πάντα εμπεριέχει άγχος, για αυτό το λόγο η BMW προσφέρει για 3 χρόνια ασφάλεια, service οδική βοήθεια και εργοστασιακή εγγύηση,  εξασφαλίζοντας ότι θα κυκλοφορείς χωρίς να έγνοιες με την καινούργια σου μοτοσυκλέτα. Στο τέλος του χρηματοδοτικού, δηλαδή μετά από 3 χρόνια, επιλέγεις αν θα κρατήσεις τη μοτοσυκλέτα στην κατοχή σου, αποπληρώνοντας το υπολειπόμενο ποσό ή αν θα την ανταλλάξεις με κάποιο καινούργιο μοντέλο της αρεσκείας σου. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα BMW All In Ride, μπορείς να επωφεληθείς από το προνομιακό σταθερό επιτόκιο 4,3% για διάρκεια 3 ετών και με προκαταβολή που ξεκινάει από το 10% του συνολικού ποσού της μοτοσυκλέτας που θα επιλέξεις.

Η BMW προσφέρει επίσης ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών  με ασφάλιση για όλη τη διάρκεια του προγράμματος , Service Inclusive(3 χρόνια / 30.000 χλμ.) με όφελος έως και 650 ευρώ, 3 χρόνια οδική βοήθεια, καθώς και 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Στο τέλος του προγράμματος και με μια τελευταία δόση της τάξεως των 20% -40 % να απομένει, ο αναβάτης είναι ελεύθερος να επιλέξει μια από τις εξής  3 εναλλακτικές. Να ανταλλάξει τη μοτοσικλέτα του, κατόπιν συμφωνίας με τον επίσημο έμπορο, με ένα καινούργιο μοντέλο BMW. Να αναχρηματοδοτήσει το υπολειπόμενο ποσό  με ευνοϊκό επιτόκιο. Να διατηρήσει την μοτοσικλέτα στην κατοχή του αποπληρώνοντας το μέρος των χρημάτων που οφείλει.
 
 
BMW All In Ride

1. Προνομιακοί όροι χρηματοδότησης:

Προνομιακό Σταθερό Επιτόκιο 4,3% *
Διάρκεια 3 χρόνια
Από 10% προκαταβολή

2. Πλήρες πακέτο υπηρεσιών:

Ασφάλιση για όλη τη διάρκεια του προγράμματος**
Service Inclusive (3 χρόνια / 30.000 χλμ) με όφελος έως και 650 ευρώ
3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια BMW Motorrad Mobile Care
3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

3. Ελευθερία Επιλογών:
Στο τέλος του προγράμματος απομένει μία τελευταία δόση 20% - 40% που σου δίνει τη δυνατότητα 3 εναλλακτικών:
Ανταλλαγή: απόκτησε ένα νέο μοντέλο BMW ανταλλάζοντας τη μοτοσικλέτα σου με μια καινούρια στη BMW Motorrad, κατόπιν συμφωνίας. 
 
Ανανέωση: Ζήτησε αναχρηματοδότηση του υπόλοιπου ποσού, με ευνοϊκό επιτόκιο.

Απόκτηση: Διατήρησε στην κατοχή σου τη μοτοσικλέτα σου.

*Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975)
**Μέσω της ασφαλιστικής εταιρείας Allianz

 
Δίνεις 10% προκαταβολή και έχεις BMW την επόμενη μέρα
Χωρίς άγχος για 3 χρόνια με ασφάλεια, service οδική βοήθεια και εργοστασιακή εγγύηση
Επιλέγεις εσύ αν θα την κρατήσεις ή θα την ανταλλάξεις
Τι άλλο θα ζητούσες από ένα χρηματοδοτικό;