4 Ever Ducati: Ποια είναι τα πλεονέκτημα που προσφέρει

4 Ever Ducati: Ποια είναι τα πλεονέκτημα που προσφέρει

Με την αγορά οποιουδήποτε νέου μοντέλου Ducati, παίρνεις προίκα 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και μάλιστα χωρίς όριο χιλιομέτρων καθώς και δωρεάν οδική βοήθεια. Deal or no deal;

DUCATI: Desert X Διψάει για περιπέτεια!

Για τους περισσότερους αναβάτες η εργοστασιακή εγγύηση αποτελεί σημαντικό λόγο επιλογής μιας μοτοσυκλέτας, καθώς διασφαλίζει την αγορά που κάνουν και διώχνει το άγχος από πάνω τους. Παράλληλα, αποτελεί και ένα δείγμα της εμπιστοσύνης που δείχνει μια εταιρεία στο προϊόν της, αφού διασφαλίζει με αυτό τον τρόπο την αξιοπιστία του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Βέβαια, υπάρχουν εργοστασιακές εγγυήσεις με ψιλά γράμματα τα οποία θέτουν διάφορους όρους και όρια. Στην περίπτωση της Ducati τα πράγματα είναι τελείως ξεκάθαρα, καθώς δεν υπάρχει κανένας όρος αλλά το σημαντικότερο είναι ότι η εγγύηση ισχύει ανεξάρτητα από τα χιλιόμετρα που θα διανύσεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Aπό14/01, μαζί με την ανακοίνωση του νέου τιμοκαταλόγου για το Model Year 22, όλα τα μοντέλα Ducati, διαθέτουν πλέον τετραετή εργοστασιακή εγγύηση. Το πρόγραμμα 4|EVER DUCATI, που προσφέρει 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και αρχικά ίσχυε μόνο για την Multistrada, επεκτείνεται και στα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας.  
 
Πλέον, η Ducati γίνεται ο πρώτος premium κατασκευαστής στην αγορά των 2 τροχών  που, έχοντας εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία που διαθέτει και στην υψηλή τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η μάρκα στο πέρασμα των ετών, επιβραβεύει έμπρακτα την αγάπη και εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες της προς το brand.

Ο κάτοχος μιας Ducati μπορεί πλέον να απολαμβάνει με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά την αγαπημένη του μοτοσυκλέτα, χωρίς κανένα περιορισμό χιλιομέτρων και να την συντηρεί στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών Ducati, επωφελούμενος από την τεχνογνωσία του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού, τη χρήση αποκλειστικά γνήσιων ανταλλακτικών Ducati, αλλά και την υψηλή μεταπωλητική αξία που διατηρεί η μοτοσυκλέτα του. Η εργοστασιακή εγγύηση, συνοδεύεται δωρεάν και με 4 χρόνια οδική βοήθεια. 

4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό
4 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια
Ισχύει για όλα τα μοντέλα Ducati
Αγοράζεις τη μοτοσυκλέτα που σου αρέσει ή κοιτάς και τι εγγύηση σου παρέχει;