YZ250F: Ετοιμοπαράδοτo τo «καθαρό» της Yamaha

YZ250F: Ετοιμοπαράδοτo τo «καθαρό» της Yamaha

Αν είσαι λάτρης του χώματος και των απόλυτων επιδόσεων στα πιο απαιτητικά τερέν δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τη Yamaha Spiliotis και να αποκτήσεις το καθαρόαιμο των ονείρων σου.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Η εταιρεία Spiliotis είναι κάθετη μονάδα Yamaha και στις άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις της θα βρεις όλα τα νέα μοντέλα όχι μόνο για άσφαλτο, αλλά και για χώμα, ενώ το έμπειρι προσωπικό θα λύσει κάθε σου απορία και θα σε βοηθήσει να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Ανάμεσα στα άμεσα διαθέσιμα μοντέλα είναι και το YZ250F του 2022 για τους λάτρεις του χώματος. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, ενώ αν θέλεις αξιόπιστες λύσεις βελτίωσης, η αγωνιστική τεχνογνωσία της εταιρείας αποτελεί εγγύηση για το αποτέλεσμα.         

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Yamaha ΥΖ250F



Τιμή: 9.290 ευρώ

Οι κορυφαίες επιδόσεις και η ευελιξία είναι στοιχεία που έχουν καθιερώσει το YZ250F στο χώρο του motocross με τη μοτοσυκλέτα να έχει κατακτήσει νίκες και πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο. Ξεχωρίζει χάρη στον υψηλής απόδοσης 4χρονο κινητήρα των 250 κυβικών με την ανεστραμμένη κεφαλή και το ελαφρύ αλουμινένιο πλαίσιο, στοιχεία που το κάνουν ιδανικό όπλο για κάθε αγωνιζόμενο ή φανατικό τις οδήγησης στο χώμα. Ο κινητήρας έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις μαζεμένες διαστάσεις για συγκέντρωση των μαζών και αυξημένη ευελιξία, ενώ χάρη στην εφαρμογή Power Tuner μπορείς να ρυθμίσεις την λειτουργία του αναλόγως των συνθηκών. Το πιρούνι SSS (Speed Sensitive System) και η Monocross ανάρτηση έχουν ρυθμιστεί ιδανικά προσφέροντας μέγιστη πρόσφυση και πληροφόρηση στον αναβάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 133, Περιστέρι
Τηλ: 210 577 7906
www.spiliotis.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »