net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Aprilia: Enjoy me... με ασφάλεια

Με στόχο την περαιτέρω ικανοποίηση των πελατών της και την ολική κάλυψη της μοτοσικλέτας τους, η Aprilia προχώρησε στην επέκταση της εγγύησης Enjoy me αλλά και την παροχή δωρεάν οδικής βοήθειας για όλες τις νέες της μοτοσικλέτες, αλλά και τη δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης.

 
Ειδικότερα, με μία μικρή επιβάρυνση, το πρόγραμμα Enjoy me προσφέρει στους ιδιοκτήτες Aprilia RSV 1000, RSV 1000 Factory, Tuono 1000 και Tuono 1000 Factory τη δυνατότητα να επεκτείνουν την εργοστασιακή εγγύηση της μοτοσικλέτας τους κατά 24 μήνες. Κάθε κάτοχος, λοιπόν, που έχει αποκτήσει ένα από τα αναφερόμενα μοντέλα από την 1η Μαΐου 2007 και μετά, θα μπορεί μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών Aprilia Hellas να αγοράσει δύο επιπλέον χρόνια εγγύηση.

Παράλληλα, η εταιρία ανακοίνωσε πως όλες οι καινούργιες μοτοσικλέτες της, άνω των 600 κ.εκ., που ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά από την 1η Ιανουαρίου του 2008 και έπειτα, θα καλύπτονται από το πανευρωπαϊκό πρόγραμμα οδικής βοήθειας Aprilia Road Assistance χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα οδικής βοήθειας ισχύει για 2 χρόνια και περιλαμβάνει τόσο τη χώρα μας όσο και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ καλύπτει τα μοντέλα Pegaso, Pegaso Trail, Pegaso Factory, Shiver 750, Mana 850, RSV1000, RSV 1000 Factory, Tuono 1000, Tuono Factory και Caponord.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ