net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στο δίκτυο της Aprilia με τιμή 14.900€

Αποτελώντας μια από τις σημαντικότερες σειρές μοντέλων για την ιταλική εταιρεία, τα RSV4 σηματοδοτούν μια νέα τετρακύλινδρη εποχή για την Aprilia. Το «R» αποτελεί μια πιο προσιτή σε σχέση με το factory έκδοση, υποσχόμενο ωστόσο μια supersport εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς.

 
Ουσιαστικά, οι αλλαγές που έχει η R έκδοση σε σχέση με το factory, θα λείψουν μόνο σε όσους είναι προσανατολισμένοι σε χρήση πίστας και μόνο. Το R δεν διαθέτει τις πανάκριβες αναρτήσεις της Ohlins, αλλά πιρούνι Showa και αμορτισέρ Sachs, ενώ απουσιάζουν οι μοναδικές δυνατότητες ρυθμίσεων του πλαισίου της έκδοσης Factory -που σχεδόν κανένας ιδιώτης δεν χρειάζεται. Τα κάρτερ του R δεν διαθέτουν το μαγνήσιο του Factory, ούτε και οι αυλοί εισαγωγής είναι μεταβλητού μήκους. Τέλος, ορισμένα περιφερειακά στο R δεν είναι από ανθρακόνημα, με αποτέλεσμα το συνολικό του βάρος να είναι 5 κιλά μεγαλύτερο από του Factory.

Κατά τα λοιπά και οι 180 ίπποι και οι 3 χάρτες ανάφλεξης και το ride by wire γκάζι μεταφέρονται αυτούσια στην έκδοση R, όπως επίσης μεταφέρεται και η μοναδική αίσθηση του υπέροχου αλουμινένιου πλαισίου. Το RSV4 R διέπεται όπως και το factory, από το αγωνιστικό πνεύμα της Aprilia με τους 33 παγκόσμιους τίτλους στα πρωταθλήματα ταχύτητας και τη δυναμική παρουσία στα Superbikes. Και το πνεύμα αυτό είναι παρών τόσο σε χρήση δρόμου, όσο και μέσα στις απαιτητικές συνθήκες της πίστας!

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ