net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Προσφορές σε 4 scooter της Aprilia!

Νέες τιμές με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και τα 500 ευρώ ισχύουν για τέσσερα δημοφιλή scooter της Aprilia, τα οποία καλύπτουν ένα φάσμα από αστική μέχρι και ταξιδιωτική χρήση. Τα μοντέλα για τα οποία ισχύουν οι νέες τιμές είναι τα: Scarabeo 200ie, Scarabeo 300 Special, Atlantic 300 και Sportcity One 125.

 
Οι νέες, συμφέρουσες τιμές των scooter αυτών, διαμορφώνονται κατά περίπτωση ως εξής:

ATLANTIC 300

Το ανανεωμένο Atlantic, με νέο κινητήρα 300κ.εκ. απόδοσης 22,1 ίππων, προσφέρει εύκολη και γρήγορη μετακίνηση τόσο μέσα στη πόλη όσο και εκτός αυτής, αφού η άνεση και η προστασία από τον αέρα επιτρέπουν ακόμη και ταξιδιωτικές εξορμήσεις μεγάλου βεληνεκούς.

Προηγούμενη τιμή: 4.300 ευρώ
Έκπτωση: 400 ευρώ
Νέα τιμή: 3.900 ευρώ

SCARABEO 200ie

Το μοναδικό scooter με δυνατότητα επιλογής δύο διαφορετικών χαρτογραφήσεων (ECO για τη μείωση της κατανάλωσης κατά 7% και SPORT για επιδόσεις) συνδυάζει τον κλασσικό χαρακτήρα της σειράς των Scarabeo με hi-tech στοιχεία. Οι μεγάλοι τροχοί προσδίδουν σταθερότητα και ασφάλεια, ολοκληρώνοντας μία άκρως δελεαστική πρόταση καθημερινής μετακίνησης με οικονομικό και «πράσινο» χαρακτήρα.

Προηγούμενη τιμή: 3.490 ευρώ
Έκπτωση: 500 ευρώ
Νέα τιμή: 2.990 ευρώ

SCARABEO 300 Special

Με σχεδίαση που ξεχωρίζει και εκλεπτυσμένη αύρα, το Scarabeo 300 Special ταιριάζει σε όλους όσους θέλουν ένα πρακτικό αστικό δρομέα, χωρίς να κάνουν παραχωρήσεις στο στυλ και την άνεση. Ο ισχυρός του κινητήρας (21,6 ίπποι) προσφέρει επιδόσεις, δυνατότητα για ασφαλή μετακίνηση σε περαστικές διαδρομές, ενώ δεν θα πει όχι και σε κοντινά ταξίδια.

Προηγούμενη τιμή: 4.330 ευρώ
Έκπτωση: 340 ευρώ
Νέα τιμή: 3.990 ευρώ

SPORTCITY ONE 125

Η ιδανική λύση για την πόλη! Μικρό σε διαστάσεις - αλλά όχι άβολο, πρακτικό – αλλά όχι αδιάφορο σχεδιαστικά, οικονομικό σε κατανάλωση – αλλά όχι αδύναμο. Στο αβαντάζ αυτών των χαρακτηριστικών έρχεται να προστεθεί η εξαιρετική τιμή του Sportcity One 125, αναδεικνύοντας το εν λόγο μοντέλο, ως μια από τις πιο συμφέρουσες επιλογές της αγοράς.

Προηγούμενη τιμή: 2.015 ευρώ
Έκπτωση: 285 ευρώ
Νέα τιμή: 1.730 ευρώ

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ