net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Aprilia Scarabeo 200 i.e.: Νέα χαμηλότερη τιμή

Με μία ακόμη χαμηλότερη τιμή προσφέρει η Piaggio Hellas το δημοφιλές scooter της Aprilia, Scarabeo 200 i.e.. Επίσης η ελληνική αντιπροσωπεία της ιταλικής εταιρίας δίνει τη δυνατότητα απόκτησης του εν λόγω μοντέλου και με πρόγραμμα χρηματοδότησης.

 
Ειδικότερα η τιμή του μοντέλου της Aprilia ανέρχεται πλέον στα 2.800 ευρώ για αγορά της μετρητοίς, ενώ το scooter μπορεί να αποκτηθεί και με επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα διάρκειας 24 μηνών.

Τι λέει το mototriti.gr για το Aprilia Scarabeo 200 i.e.:
Το Scarabeo αποτελεί σταθμό στην ιστορία των scooter, καθώς πρόκειται για το πρώτο μοντέλο που πέρασε στην αγορά με δύο διαφορετικές χαρτογραφήσεις για τον ψεκασμό του. Η διαφορά στην κατανάλωση μεταξύ Eco και Sport Mode φτάνει σχεδόν το ένα λίτρο για κάθε 100 χλμ., χωρίς μάλιστα ιδιαίτερη προσπάθεια. Αυτό, σε συνδυασμό με τον πλήρη εξοπλισμό, τον ισχυρό 200άρη κινητήρα, τα συνδυαζόμενα φρένα και τα υψηλά επίπεδα ευρυχωρίας και άνεσης, δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο μοντέλο που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην καθημερινότητά σας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κινητήρας: 4T,1K,A/Ψ,181κ.εκ. Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 19,5/8.000 Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 1,88/6.850 Τροφοδοσία: Ψεκασμός Χωρητ. ρεζερβουάρ (λτ): 8,5 Καταν/ση (λτ/100 χλμ.): 3,3/4,2 Βάρος (κιλά): Δ.Α. Τελ. ταχύτητα (χλμ./ώρα) 135

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ