net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

BMW Hellas: Νέα σχολή οδήγησης

Την ίδρυση της νέας σχολής Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας “Ride it” ανακοίνωσε η BMW Motorrad Hellas. Η νέα σχολή δημιουργήθηκε για να καλύψει τον αναβάτη που θέλει να γνωρίσει τα όρια και τις δυνατότητες της μοτοσικλέτας του, ανεξαρτήτως μάρκας, τύπου ή κυβισμού.

 
Η σχολή “Ride it – Advanced Riding Courses” αποτελεί τη φυσική συνέχεια της συνεργασίας της BMW Hellas με τον πρωταθλητή Ελλάδας στο enduro Τάκη Μανιάτη, ο οποίος το 2010 είχε την ευθύνη της διεξαγωγής μιας σειράς μαθημάτων οδήγησης για τις on-off μοτοσικλέτες της εταιρείας μας.
Η επιτυχία των μαθημάτων αυτών, αλλά και το ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον των αναβατών μοτοσικλέτας για μάθηση, έδωσαν την ώθηση στην ελληνική αντιπροσωπεία της γερμανικής εταιρίας να υποστηρίξει αυτή την αξιόλογη προσπάθεια.
Το πρόγραμμα της σχολής έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε η εκπαίδευση στην ασφαλή οδήγηση να αποτελεί για τους συμμετέχοντες μια ευχάριστη και προσιτή εμπειρία.
Η BMW Hellas συνιστά σε όλους τους αναβάτες που θέλουν να εξελίξουν τις ικανότητες τους στην οδήγηση, να γνωρίσουν από κοντά τις υπηρεσίες, να συμμετάσχουν στα σεμινάρια της σχολής “Ride it” και να ανακαλύψουν, με τη βοήθεια έμπειρων εκπαιδευτών, τα μυστικά της ασφαλούς σπορ οδήγησης.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.rideit.gr

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ