net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To νέο Level 10 M mouse, ένα high-end ποντίκι για υπολογιστές, που πωλείται στα καταστήματα των ΗΠΑ και online σε Ευρώπη και Ασία.

Το «έξυπνο» ποντίκι της BMW

Η DesignworksUSA του BMW Group δεν περιορίζεται στο σχεδιασμό αυτοκινήτων, αλλά προχωρά στο λανσάρισμα του νέου Level 10 M mouse, ενός high-end ποντίκι για υπολογιστές, που πωλείται στα καταστήματα των ΗΠΑ και online σε Ευρώπη και Ασία.

 
Το κομψό gadget, κοστολογείται 99 δολάρια και σύμφωνα με τους υπεύθυνους του σχεδιασμού του, παραπέμπει σε ένα μικροσκοπικό αγωνιστικό αυτοκίνητο και είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα (Diamond Black, Iron White, Military Green, Blazing Red). Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία computer και προϊόντων για υπολογιστές, Thermaltake και, μεταξύ άλλων, ξεχωρίζει για το Air-Through Ventilation System, ένα σύστημα εξαερισμού, που λύνει τα όποια ζητήματα από τη βαριά χρήση, όπως η άνοδος της θερμοκρασίας του χεριού, ενώ είναι ιδιαίτερα πρακτικό για όσους παίζουν τυχερά παιχνίδια.

Πέρα από τα δύο πλήκτρα στην κορυφή, το Level 10 M mouse, περιλαμβάνει άλλα πέντε κουμπιά στο πλάι, ενώ υπάρχει ένα κλειδί με την κωδική ονομασία Ζ, που επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ πέντε διαφορετικών προφίλ παιχνιδιών. Είναι εξοπλισμένο με έναν αισθητήρα 8200 DPI, ρυθμιζόμενο από 800, 1600, 3200 - 5000 (προεπιλεγμένη ρύθμιση), και προσαρμόσιμη από μια εφαρμογή λογισμικού μέχρι το 8200 DPI.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ