net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Aprilia Scarabeo 300 παραμένει σε προσφορά και κοστίζει μόλις 3.690 ευρώ.

Παραμένει σε προσφορά το Aprilia Scarabeo 300

Στα 3.690 ευρώ παραμένει η τιμή του Aprilia Scarabeo 300, καθώς η Piaggio Hellas ανακοίνωσε πως η προσφορά του μοναδικής αισθητικής scooter της Aprilia επεκτείνεται χρονικά.

 

Με το λανσάρισμα του, το Scarabeo 300 μάγεψε τους λάτρεις του διαχρονικού design, αφού συνδυάζει άψογα την κλασσική σχεδίαση με τις μοντέρνες γραμμές αλλά διαθέτει επιδόσεις, ενεργητική ασφάλεια και  ικανότητα μεταφοράς κράνους και αντικειμένων που διευκολύνουν στην καθημερινή μετακίνηση.

Κομψό, σπορ και με έντονο χαρακτήρα το SCARABEO 300 και σε νέα ασυναγώνιστη τιμή θα γίνει σίγουρα ο καθημερινός σου σύμμαχος σε ό,τι αφορά οικονομία και ευελιξία στην κίνηση της πόλης. Ο ισχυρός, τεχνολογικά προηγμένος, αλλά ταυτόχρονα φιλικός προς το περιβάλλον κινητήρας, το ισορροπημένο πλαίσιο και το μοναδικό του στιλ, καθιστούν το Scarabeo μια μοναδική, όσο και πρακτική, επιλογή.

Πλέον, με την τιμή προσφοράς στα 3.690 ευρώ, το Scarabeo είναι ακόμη πιο εύκολο στην απόκτησή του. Με μια επίσκεψη στα σημεία πώλησης της Aprilia, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν από κοντά και να οδηγήσουν το  Scarabeo 300. Επιπλέον, μπορούν να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τα προνόμια της Aprilia στο δίκτυο αντιπροσώπων και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ