net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι Guintoli και Laverty κατέκτησαν τη δεύτερη και τρίτη θέση του βάθρου αντίστοιχα στο δεύτερο σκέλος του αγώνα στο Donington.

Οι επιτυχίες της Aprilia στο Donington

Η Aprilia είχε μια ακόμη επιτυχημένη παρουσία στον αγώνα των SBK στο Donington. Ειδικά στο δεύτερο αγώνα, τρία RSV4 τερμάτισαν στην πρώτη τετράδα, ενώ ο Sylvain Guintoly επιβεβαίωσε την ηγετική του θέση στην κατάταξη αναβατών.

 

Η αγωνιστική ομάδα της Aprilia τελείωσε το Σαββατοκύριακο στο Donington με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τοποθετώντας δύο αναβάτες στο βάθρο. Με τη δεύτερη θέση ο Sylvain Guintoli επιβεβαίωσε την ηγετική του θέση στην κατάταξη αναβατών, ενώ από την τρίτη θέση ο Eugene Laverty συνέχισε το θετικό του σερί. Την εξαιρετική επίδοση συμπλήρωσε ο Davide Giugliano (Althea Racing), ο οποίος γίνεται όλο και καλύτερος πάνω στην RSV4 του.

Η διπλή νίκη του Sylvain τον κρατάει σε απόσταση ασφαλείας από τον Sykes και του δίνει ένα προβάδισμα 24 βαθμών από τον ομόσταυλό του Laverty. Η Aprilia βρίσκεται στη πρώτη θέση με ξεκάθαρο πλεονέκτημα και στην κατάταξη κατασκευαστών, με 28 βαθμούς μπροστά από τη Kawasaki, 33 από τη BMW, 112 από τη Honda, 126 από τη Suzuki και 143 από τη Ducati.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ