net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πανέμορφη, ασημί εμφάνιση για το νέο RSV4, που συνδυάστηκε άψογα με το συνεφφιασμένο, μολυβί ουρανό του Philip Island!

Ολόκληρη η εργοστασιακή ομάδα της Aprilia, έτοιμη να παλέψει για τον τίτλο του WSBK για το 2014.

Ο πάντα χαμογελαστός Marco Melandri. Φέτος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι η χρονιά του. Forza Marco!

Ο Sylvain Guintoli είναι ο 2ος αναβάτης της ομάδας της Aprilia, και τρέχει με το νούμερο 50.

Ένα κινούμενο γλυπτό; Ω ναι! Πιθανώς η ομορφότερη μοτοσικλέτα που έχε πατήσει ποτέ τις ρόδες της σε πίστα.

Βουρτσισμένο πλαίσιο, κτηνώδες ψαλίδι, αιχμηρές γραμμές, ultra-compact διαστάσεις, 230 άλογα και 165 κιλά. Άντε γεια!

2014 Aprilia RSV4 SBK. Αποκάλυψη!

Σήμερα, 20 Φεβρουαρίου, αποκαλύφθηκε επίσημα η Aprilia RSV4 των Marco Melandri και Sylvain Guintoli, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WSBΚ. Πανέμορφο το ασημί, της πάει πολύ!

 
Είχαμε συνηθίσει την RSV4 σε μαύρο-κόκκινο, άντε και σε λευκό. Κοίτα να δεις τελικά πόσο όμορφη δείχνει σε ασημί!

Δύο μέρες πριν αρχίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WSBK, η Aprilia παρουσίασε στη συννεφιασμένη πίστα του Philip Island -όπου και θα λάβει χώρα ο πρώτος γύρος- τα νέα χρώματα της RSV4. Το ιταλικό εργοστάσιο, που έχει να επιδείξει 5 Παγκόσμιους Τίτλους τα τελευταία 4 χρόνια (δύο αναβατών και τρεις κατασκευαστών), αποκάλυψε τις RSV4, των 2 εργοστασιακών αναβατών της, που θα κυνηγήσουν τον τίτλο με τα νούμερα 33 (Marco Melandri) και 50 (Sylvain Guintoli).

Το σύνθημα #bearacer (το hastag κάνει τη διαφορά) εμφανίζεται στο φέρινγκ του RSV4, καθρεπτίζοντας την πρόθεση της Aprilia, ώστε να δημιουργήσει ένα στενό δεσμό μεταξύ των αγωνιζομένων και των οπαδών της εταιρείας, με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας.

Romano Albesiano, Τεχνικός Υπεύθυνος Aprilia Racing: "Πέρα από τις καθαρόαιμες επιδόσεις, ένα μεγάλο μέρος της γοητείας του RSV4 είναι και η δυνατή εντύπωση που προκαλεί στο μάτι. Μιλάμε για ένα κινούμενο γλυπτό, με compact διαστάσεις, ιδιαίτερη αρχιτεκτονική από τον V4 κινητήρα και εργοστασιακό, βουρτσισμένο πλαίσιο. Όλα αυτά είναι λειτουργικές λεπτομέρειες, που όμως δίνουν και μοναδικό αισθητικό χαρακτήρα στη μοτοσικλέτα, ενώ τονίζονται ακόμα περισσότερο από τα νέα χρώματα. Κατά τη γνώμη μου, το RSV4 του 2014 είναι από τις πιο όμορφες και ξεχωριστές μοτοσικλέτες που έχουν ποτέ πατήσει πίστα".

Marco Melandri, #33: "Πολύ σπάνια έχει συμβεί να εντυπωσιαστώ από μια μοτοσικλέτα, όπως συνέβη με το RSV4 του 2014. Μου άρεσε από τη στιγμή που το πρωτοείδα. Δείχνει επιθετικό αλλά και φινετσάτο την ίδια στιγμή, με ένα πραγματικά πρωτότυπο χρωματικό συνδυασμό. Σαν αναβάτης εστιάζω στην ταχύτητα, αλλά σαν ενθουσιώδης μοτοσικλετιστής εκτιμώ μια όμορφη και ραφιναρισμένη μοτοσικλέτα. Η αισθητική άποψη είναι πολλές φορές συνώνυμη με την ολοκληρωμένη εξέλιξη, και με την προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες ενός προιόντος".

Sylvain Guintoli, #50: "Είναι απλά πανέμορφη! Διαθέτει επιθετική, και καθαρά αγωνιστική εμφάνιση, ακόμα και στην εργοστασιακή έκδοση. Οι γραμμές της φωνάζουν ταχύτητα, ενώ όλα είναι όπως πρέπει, για να εξασφαλίσουν τη μέγιστη απόδοση. Τα νέα χρώματα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Αν είναι τόσο γρήγορη, όσο είναι όμορφη, οι αντίπαλοι μας δεν έχουν καμία ελπίδα. Αυτή η εμφάνιση θα ήταν το ίδιο όμορφη και στην έκδοση δρόμου -θα ήθελα μία αμέσως!"  

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κινητήρας: V4 65 μοιρών, 4χρονος, υγρόψυκτος, με 2ΕΕΚ, και 4Β/Κ
Χωρητικότητα: 999κ. εκ.
Ιπποδύναμη: 230CV (περίπου 227Hp)
Βάρος: 165Kg

Κατεβάστε Wallpapers Υψηλής Ανάλυσης από την παρουσίαση.

Δείτε το έξυπνο βίντεο της αποκάλυψης, ΕΔΩ.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ