net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Καινούργιο Aprilia Scarabeo 500 ‘04!

Κι άλλη προσφορά από την Aprilia, η οποία έχει πάρει…φόρα και χαρίζει πλέον όλα τα προηγούμενα μοντέλα της σε πραγματικά προσιτές τιμές. Πάρτε για παράδειγμα το προηγούμενο Scarabeo 500. Νομίζατε ότι επειδή δεν παράγεται πλέον, θα το βρίσκατε μόνο μεταχειρισμένο; Λάθος!

 
Αν οι μεγάλοι τροχοί δεν αποτελούν από μόνοι τους λόγο για να επιλέξει κανείς ένα scooter, οι τεράστιοι χώροι, το άφθονο γκάζι αλλά και η αίσθηση της άνεσης που αποπνέει ένα μοντέλο όπως το προηγούμενο Scarabeo των 500 κυβικών, είναι στοιχεία αρκετά για να σας ωθήσουν προς την αγορά του.

Μέσα σε όλα αυτά βάλτε και μία τιμή…τσάμπα και θα καταλάβετε για τι μιλάμε! Όσοι προλάβετε θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε καινούργιο, ένα από τα προηγούμενα Scarabeo 500 του 2004, τα οποία προσφέρονται πλέον σε τιμή ευκαιρίας. Συνολικά 14 scooter, όλα γκρι, περιμένουν τυχερό ιδιοκτήτη στην αποθήκη της Aprilia, εκ των οποίων τα 4 είναι εξοπλισμένα με ABS.

Η…απλή έκδοση κοστίζει πλέον 4.500 ευρώ (από 5.900 που κόστιζε), ενώ η έκδοση με το ABS κοστίζει πλέον 5.500 (από 6.900).
Ένα scooter του οποίου η εικόνα προκαλεί εντύπωση, καθώς χαρακτηρίζεται από τις μεγάλες πλαστικές επιφάνειες αλλά και από μία ρετρό ‘‘διάθεση’’, η οποία παραπέμπει σε παλαιότερα μοντέλα της εταιρίας...

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ