net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Honda διαθέτει σε προσφορά και το Hornet του 2009 (χωρίς ABS, 8.180 ευρώ), αλλά και την ειδική έκδοση FSE, στα 8.960 ευρώ.

Οι αναρτήσεις της Yamaha κλίνουν προς την πλευρά της άνεσης αποσβένοντας γλυκά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Για όσους αποζητούν αυτό το κάτι παραπάνω από το Z τους, η Kawasaki διαθέτει και τη… βελτιωμένη έκδοση R.

H BMW είναι μια μοτοσικλέτα που μπορεί να συνδυάσει την πρακτικότητα με τη διασκέδαση, χάρη στις δυνατότητες που της προσφέρει ο κινητήρας.

Το Aprilia Shiver 750 είναι διαθέσιμο και με ABS (8.790 ευρώ), αλλά και σε ντυμένη έκδοση GT (8.640 ευρώ και 8.870 ευρώ με ABS).

Η γοητεία του… γυμνού!

Φιγουράρουν προκλητικά κινητήρες και μηχανικά μέρη, και κάνουν τους φανατικούς να χάνουν τον ύπνο τους. Ονομάζονται «γυμνές» και μπορούν άνετα να στοιχειώσουν τα όνειρα μας!

 
Οι γυμνές μοτοσικλέτες έχουν μια δική τους ξεχωριστή μαγεία. Έχουν το δικό τους φανατικό κοινό, που μάλιστα αντιμάχεται συχνά με το αντίστοιχο των «ντυμένων» μοτοσικλετών, με τα γνωστά «λογικά» επιχειρήματα περί προστασίας από τον αέρα, που έχουν να παρατάξουν οι δεύτεροι στους πρώτους.

Όμως οι «πρώτοι», απλά τους αγνοούν όντας συνειδητοποιημένοι, αφού ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν. Δεν τους πειράζει ο αέρας που πέφτει κατευθείαν πάνω τους, ούτε και η αισθητά μικρότερη ταχύτητα που θα αναπτύξουν στο ταξίδι τους. Θέλουν απλά να βλέπουν και να ακούνε τον κινητήρα, και κάθε τι άλλο που κρύβουν τα έξυπνα και αεροδυναμικά φαίρινγκ τα οποία εδώ λάμπουν δια της απουσίας τους.

Παρουσιάζουμε πέντε επιλογές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφιερωμένες στους λάτρεις των γυμνών μοτοσικλετών, που ανήκουν στη μεσαία κατηγορία, και ξεκινούν από τα 7.120 ευρώ του Yamaha XJ6, και φτάνουν τα 8.830 ευρώ του Honda CB600F. Τέλος, παραθέτουμε και τις τιμές των εκδόσεων καθενός, καθώς και τα βασικά τεχνικά τους χαρακτηριστικά, για την καλύτερη πληροφόρηση σας.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ