net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Ducati Monster 796 διατίθεται και σε έκδοση με ABS, η οποία κοστίζει 10.990 ευρώ.

H BMW F800R μπορεί να συνδυάσει την πρακτικότητα με τη διασκέδαση, χάρη στις δυνατότητες που της προσφέρει ο κινητήρας, και οι μαζεμένες διαστάσεις.

Από τη γκάμα των FZ8, δε λείπει και η έκδοση με ABS (9.970), ενώ υπάρχουν και οι δύο ντυμένες εκδόσεις: η Fazer 8 (9.440 ευρώ) και η Fazer 8 ABS (10.300 ευρώ).

Χαμηλό ύψος σέλας, μεγάλο κόψιμο τιμονιού, πάρα πολύ καλός ψεκασμός, και προστασία από τα στοιχεία της φύσης, για τη Honda CBR 600F.

Για όσους αποζητούν αυτό το κάτι παραπάνω από το Z τους, η Kawasaki διαθέτει και τη… βελτιωμένη έκδοση R.

Πρόκειται για ένα μοντέλο με ξεχωριστά χαρακτηριστικά, όπως είναι ο τρικύλινδρος κινητήρας και η μοναδική εμφάνιση που το κάνει να μη μοιάζει με οτιδήποτε άλλο.

Μεσαία street: Τα κάνουν όλα!

Είναι αλήθεια πως τα street που ανήκουν στη μεσαία κατηγορία είναι ίσως τα ιδανικότερα αφού συνδυάζουν επιδόσεις, σπορ εμφάνιση και αίσθηση, ακόμη και οικονομία.

 
Παρουσιάζουμε 10 street μοτοσικλέτες με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού μπορούν και συνδυάζουν… τα πάντα. Με φέρινγκ ή όχι, με 2 ή 4 κυλίνδρους, με κορυφαίες η μέτριες επιδόσεις, ταξιδιάρικες η περισσότερο κραυγαλέες, οι μοτοσικλέτες ευρωπαίων αλλά και Ιαπώνων κατασκευαστών ικανοποιούν όλα τα γούστα αλλά και τα βαλάντια.

Πρόκειται για τις: BMW F800R, Aprilia SL750 Shiver, Ducati Monster 796, Triumph Street Triple 675, Honda CBR 600F ABS, Honda CB 600F Hornet, Kawasaki Z750, Suzuki GSR 750, Yamaha FZ8, Yamaha XJ6. Επίσης παραθέτουμε και τις διαφορετικές εκδόσεις όπου αυτές υπάρχουν, φυσικά τις τιμές τους, καθώς και τα βασικά τους τεχνικά χαρακτηριστικά.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ