net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Aprilia Scarabeo θα κινηθεί με ευελιξία στο δρόμο και δε θα προβληματιστεί από την πυκνή κίνηση.

Το Peugeot LXR 200i είναι ένα scooter που μπορεί να κινηθεί γρήγορα, με ασφάλεια και με άνεση στην πόλη.

Όσες φορές κι αν αλλάξει, το SYM HD2 200i παραμένει μια αστική βολίδα που θα προσφέρει ευελιξία και γρηγοράδα στις αστικές μετακινήσεις του αναβάτη του.

Scooter μεταξύ 161-200 κ.εκ.

Μεταξύ 161-200 κ.εκ. οι επιλογές μπορεί να είναι κάπως περιορισμένες, όμως ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με εταιρείες όπως η Aprilia, η Peugeot και η SYM.

 
«Για όλους έχει ο μπαξές». Και πώς να μην είναι έτσι άλλωστε, αφού μιλάμε για την πιο επιτυχημένη κατηγορία δικύκλων στη χώρα μας και όχι μόνο. Είναι γνωστό ότι τα scooter επεκτείνονται από τα μόλις 50 κ.εκ. έως και τα 840 κ.εκ. του Gilera GP 800. Αυτό σημαίνει ότι η γκάμα είναι κυριολεκτικά αστείρευτη, αλλά και ότι υπερκαλύπτει όλα τα γούστα, ακόμη και των πιο απαιτητικών.

Εδώ «περιοριζόμαστε» μεταξύ του ομολογουμένως μικρού κενού που προκύπτει από τα 161 έως τα 200 κ.εκ. Φαντάζει μικρό, όμως αποδεικνύεται υπέρ του δέοντος ενδιαφέρον, αφού έχουμε να κάνουμε με 3 εταιρείες «αυθεντίες» στο είδος. Πρόκειται για την Aprilia με το νέο Scarabeo 200 i.e. Dual Map, την Peugeot με το LXR 200i, και τέλος την SYM με το HD2 200i.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ