net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Street Triple της Triumph είναι ένα μοντέλο με ξεχωριστά χαρακτηριστικά, όπως ο τρικύλινδρος κινητήρας και η μοναδική εμφάνιση.

Χαμηλό ύψος σέλας, μεγάλο κόψιμο τιμονιού, πάρα πολύ καλός ψεκασμός, και προστασία από τα στοιχεία της φύσης, για τη Honda CBR 600F.

Από τη γκάμα των FZ8, δε λείπει και η έκδοση με ABS (9.970), ενώ υπάρχουν και οι δύο ντυμένες εκδόσεις: η Fazer 8 (9.440 ευρώ) και η Fazer 8 ABS (10.300 ευρώ).

Το Aprilia Shiver 750 είναι διαθέσιμο και με ABS (8.790 ευρώ), αλλά και σε ντυμένη έκδοση GT (8.640 ευρώ και 8.870 ευρώ με ABS).

Για όσους αποζητούν αυτό το κάτι παραπάνω από το Z τους, η Kawasaki διαθέτει και τη… βελτιωμένη έκδοση R.

Περί εκδόσεων… Η Honda διαθέτει σε προσφορά και το Hornet του 2009 (χωρίς ABS, 8.180 ευρώ), αλλά και την ειδική έκδοση FSE, στα 8.960 ευρώ.

Tο GSR 750 αποδεικνύεται καλοσχεδιασμένο, μελετημένο και δυνατό παντού, τόσο σε καθημερινή χρήση, όσο και σε περισσότερο sport ορέξεις, με έντονο fun factor.

Τα δυνατότερα μεσαία street

Συνδυάζουν επιδόσεις, σπορ εμφάνιση, αίσθηση, οικονομία, και αποδεικνύονται ιδανικές επιλογές. Εδώ παρουσιάζουμε τους επτά δυνατότερους αντιπρόσωπους της κατηγορίας.

 
Παρουσιάζουμε 7 μεσαίες street μοτοσικλέτες με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού μπορούν και συνδυάζουν πολλά στοιχεία, όμως το κυριότερο είναι πως αποτελούν τους ισχυρότερους αντιπροσώπους της κατηγορίας.

Πρόκειται για τις: Aprilia SL750 Shiver, Triumph Street Triple 675, Honda CBR 600F ABS, Honda CB 600F Hornet, Kawasaki Z750, Suzuki GSR 750, και Yamaha FZ8. Επίσης παραθέτουμε και τις διαφορετικές εκδόσεις όπου αυτές υπάρχουν, φυσικά τις τιμές τους, καθώς και τα βασικά τους τεχνικά χαρακτηριστικά.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ