net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Triumph Bonneville ISDT Style

Χειροποίητα number plates

Το χρώμιο κυριαρχεί

Custom Triumph Bonneville: Ύμνος στα `70s

Το αερόψυκτο Bonneville της Triumph ήταν πάντα πολύ δημοφιλές στον κλάδο του customizing. Οι λόγοι είναι απλοί: υπάρχουν πολλά σε κυκλοφορία, αποτελούν πηγή έμπνευσης και προσφέρουν υψηλή ποιότητα κατασκευής. Αυτό που στερούνται όμως είναι το στυλ, κι εδώ έρχεται η FCR Original με τη δική της κατασκευή.

 
Οι Γάλλοι customizers, Sébastien Guillemot και Mathieu Ménard της FCR Original, ήθελαν να κατασκευάσουν μια scrambler μοτοσυκλέτα που να θυμίζει τις χωμάτινες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της δεκαετίας του `70. Για να το πετύχουν, έκαναν ένα σύνολο από μοναδικές τροποποιήσεις. Κοιτάζοντας το Bonneville, πρωταγωνιστής είναι η μοναδική μπλε βαφή που συνδυάζεται με νίκελ πλαίσιο και πίσω ψαλίδι.

Οι άνθρωποι της FCR Original βούρτσισαν τα καπάκια του κινητήρα για μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση και άνοιξαν τρύπες στο κάλυμμα του μικρού μπροστά γραναζιού. Πολύ καλή δουλειά έγινε και στους τροχούς, στα στεφάνια των οποίων έγινε επιμετάλλωση με χρώμιο και στη συνέχεια φορέθηκαν ελαστικά Continental TKC80 που είναι ιδανικά για χωμάτινες επιφάνειες και ενισχύουν την κλασική εμφάνιση. Χρωμιομένα επίσης είναι και τα καλάμια του πιρουνιού. Το αγωνιστικό look ολοκληρώνεται με χειροποίητα number plates.

Η σέλα του συγκεκριμένου Triumph είναι από δέρμα κι έχει ραφτεί στο χέρι. Τα πίσω φλάς μίκρυναν και ενσωματώθηκαν στους σωλήνες του πλαισίου. Το τιμόνι είναι ψηλό και αποπνέει vintage διάθεση, ενώ τοποθετήθηκε ένα μικρό ταχύμετρο της Drag Specialties. Αυτές οι λεπτομέρειες, σε συνδυασμό με τον διακόπτη της μίζας που τοποθετήθηκε στο πλάι της μηχανής, δημιουργούν πραγματικά την αίσθηση ότι είσαι πάνω σε μηχανή της δεκαετίας του `70.

Το συγκεκριμένο Triumph Bonneville είναι μια σύγχρονη custom μοτοσυκλέτα που περιβάλλεται από μια ακαταμάχητη  νοσταλγία και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για καθημερινή μετακίνηση και ταυτόχρονα για εξορμήσεις σε χωματόδρομους το σαββατοκύριακο.

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ