• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Mr.KTEO Ασπρόπυργος - ΚΤΕΟ moto

  • 18,5 χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου (Γέφυρα Ασπροπύργου), Ασπρόπυργος, Δ. Ασπροπύργου, N. Αττικής, Ασπρόπυργος, T.K. 19300, Δ. Ασπροπύργου, N. Αττικής
    Tηλέφωνο: 10300 - 2104913777 - Fax: 210-5573036
    Ιστοσελίδα - Email

Παρουσίαση Επιχείρησης

Περνούν Κ.Τ.Ε.Ο. και οι μοτοσικλέτες;
Ακριβώς! Πλέον και οι μοτοσικλέτες είναι υποχρεωμένες να περνούν από τεχνικό έλεγχο όπως και τα αυτοκίνητα. Ήδη από τις αρχές του 2011 εφαρμόζεται κανονικά σε ορισμένες περιφέρειες και σταδιακά επεκτείνεται και στην υπόλοιπη χώρα και αφορά όλες τις κατηγορίες δικύκλων άνω των 50 κυβικών.
Το πρόγραμμα πρόσκλησης θα ξεκινήσει με βάση τις πινακίδες κυκλοφορίας και θα ανακοινώνεται από τις κατά τόπους νομαρχίες, ανάλογα με τις διαθέσιμες γραμμές τεχνικού ελέγχου που θα υπάρχουν σε κάθε Νομό, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί στα παλαιότερα δίκυκλα.
Να σημειώσουμε ότι ο έλεγχος των μοτοσικλετών με κινητήρες μεγαλύτερους από 50 κ.εκ. θα γίνεται υπό την προϋπόθεση ότι στην οικεία νομαρχία υπάρχει μονάδα, η οποία έχει άδεια να διενεργεί τους ελέγχους αυτούς. Αντίθετα, σε περίπτωση που δεν υπάρχει ΚΤΕΟ με σχετική άδεια, τότε μέχρι τη δημιουργία της, δεν υφίσταται υποχρέωση ελέγχου.

Στάδια και ιδιαιτερότητες κατά τον έλεγχο;

Η διαδικασία είναι ίδια, όπως ακριβώς και για το αυτοκίνητο και χωρίζεται σε 4 βασικά στάδια τα οποία είναι:
1. Έλεγχος της ταυτότητας (πινακίδα κυκλοφορίας, αρ. πλαισίου, κινητήρας, χρωματισμός κλπ)
2. Έλεγχος καυσαερίων
3. Έλεγχος συστήματος πέδησης στο φρενόμετατρο
4. Έλεγχος των φώτων
Κατά τον τεχνικό έλεγχο στην περίπτωση των μοτοσικλετών διενεργείται έλεγχος της μέγιστης ταχύτητας στο ταχύμετρο για τα μοτοποδήλατα καθώς και ηχομέτρηση.

Υποχρεωτική η Κάρτα Ελέγχου Θορύβου
Πλέον όλα τα μοτοποδήλατα, οι μοτοσικλέτες, αλλά και τα τρίτροχα οχήματα υποχρεούνται να έχουν εφοδιαστεί με Κάρτα Ελέγχου Θορύβου με την οποία πιστοποιείται ότι κατόπιν ελέγχου, πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις χορήγησής της συγκεκριμένη κάρτα. Αν δεν την έχετε στην κατοχή σας και επιβεβαιωθεί κατά τον έλεγχο της τροχαίας, το πρόστιμο ανέρχεται στα 150 ευρώ.

Υπηρεσίες

Στο Mr.KTEO ο πελάτης απολαμβάνει πιστοποιημένες υπηρεσίες, υψηλών προδιαγραφών για μέγιστη δυνατή οδική ασφάλεια. Οι υπηρεσίες της εταιρείας περιλαμβάνουν τη διενέργια Περιοδικών Τεχνικό Έλεγχο Οχημάτων, Μοτοσικλετών, Βαρέων Οχημάτων, Εκούσιο Τεχνικό Έλεγχο, Ειδικό Αρχικό Έλεγχο (Υγραεριοκίνηση), Έκδοση Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων.

Θέλετε να μάθετε πότε το δικό σας αυτοκίνητο περνάει ΚΤΕΟ; Πατήστε ΕΔΩ

Παροχές – Όφελος από τη bonus κάρτα

- ΟnLine Ραντεβού: Κλείστε OnLine Ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας mrKTEO.gr την ημέρα και την ώρα που σας ταιριάζει!
- Σημαντικά προνόμια παρέχει η «yes» Βοnus Card του mr.KTEO. Ενημερωθείτε για τα προνόμια ΕΔΩ 


Βρείτε μας στο χάρτη

ΨΑΧΝΩ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ: