Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα πάλεψε ο Γιώργος Ηλιόπουλος, καθώς βρισκόταν εκτός προπονήσεων λόγω τραυματισμού.

3 νίκες για την KTM

Εξαπολύοντας επίθεση για τους τίτλους σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross 2018, η KTM MX Team επιστρέφει από το πρώτο αγωνιστικό ραντεβού της χρονιάς στις Σέρρες με ένα πολύ θετικό απολογισμό τριών νικών σε σκέλη κατηγοριών.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Σε συνέχεια μίας από τις καλύτερες χρονιές στη μακρά καριέρα του στις πίστες motocross, o Γιώργος Ηλιόπουλος κουβαλά στα number plates της νέας του KTM 450 SX-F τον αριθμό #2. Βγαίνοντας εκτός πλάνου προπονήσεων τους τελευταίους μήνες λόγω ενός μικρού τραυματισμού, ο Γιώργος πάλεψε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην πίστα των Σερρών, ολοκληρώνοντας τον αγώνα στην έκτη θέση της κατηγορίας ΜΧ1.



Ανανεωμένος και ταχύτερος από ποτέ, ο Νίκος Λυρίου έχει σαν βασικό στόχο φέτος την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία ΜΧ2. Επάνω στη νέα του KTM 250 SX-F o αναβάτης από τη Ρόδο έδειξε ωριμότητα και σωστή τακτική στις Σέρρες. Κατακτώντας δύο δεύτερες θέσεις και δεδομένης της αδυναμίας συγκομιδής πρωταθληματικών βαθμών του νικητή των Σερρών, ο Νίκος βρίσκεται αυτή τη στιγμή να οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας.



Βρίσκοντας σταδιακά τη φόρμα του μετά τον τραυματισμό του στα τέλη της περασμένης σεζόν, ο Αγγελος Βογιατζής είχε μία σταθερή επίδοση στα σκέλη της ΜΧ2 στις Σέρρες. Επάνω στη νέα του τετράχρονη KTM 250 SX-F, o Αγγελος ελπίζει σε μία σταθερά ανοδική πορεία μέσα στο φετινό πρωτάθλημα motocross.



Συνεχίζοντας να εκπλήσσει με το ταλέντο και την μεθοδικότητά του, ο Αντώνης Σάγμαλης έδειξε επάνω στη νέα του δίχρονη KTM 125 SX ικανός να τα βάλει στα ίσα με τους αναβάτες της κατηγορίας ΜΧ2. Κατακτώντας μία νίκη και μία δεύτερη θέση στην «δίχρονη» κατηγορία ΜΧ2Τ, ο αναβάτης από την Θεσσαλονίκη ήταν παράλληλα πέμπτος στη συνολική κατάταξη της ΜΧ2.



Στο αγωνιστικό του ντεμπούτο με την ΚΤΜ ΜΧ Team, ο «βενιαμίν» της ομάδας Μάριος Κανάκης κατέκτησε δύο νίκες και ανέβηκε στην πρώτη θέση της συνολικής κατάταξης της ΜΧ85. Με στόχο μία δυνατή χρονιά χωρίς ατυχίες, ο νεαρός Μάριος έχει βάλει πλώρη να γίνει ο διάδοχος του Αντώνη Σάγμαλη στην κορυφή της κατηγορίας.

Με μοτοσυκλέτες ΚΤΜ να τερματίζουν στις πρώτες τέσσερις θέσεις στην τελική κατάταξη της κατηγορίας OPEN, o Βασίλης Πακαταρίδης έφυγε από τις Σέρρες με δύο νίκες επάνω στην δική του KTM 450 SX-F. Ανάλογη ήταν και η επικράτηση της ΚΤΜ στην κατηγορία ΜΧ65. Με τελικό νικητή της «μικρής» κατηγορίας τον Σωτήρη Φωτάκη, στις τρεις πρώτες θέσεις στη συνολική κατάταξη της ΜΧ65 βρέθηκαν τρεις αναβάτες ΚΤΜ.
 
Η ΚΤΜ ΜΧ Team ανανεώνει το αγωνιστικό ραντεβού της για τις 3 / 4 Μαρτίου, με τον δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2018 να λαμβάνει χώρα στην αμφιθεατρική πίστα του Αργους.