net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Peugeot Geopolis 250: Η έκπληξη!

Την εβδομάδα που μας πέρασε βρεθήκαμε στην πανέμορφη Ρώμη για την παρουσίαση του καινούργιου scooter της Peugeot στα 250 κυβικά, με την ονομασία Geopolis. Απ’ ό,τι αποδείχθηκε, 2 μόνο ημέρες ήταν αρκετές για να αξιολογήσουμε τις δυνατότητες του νέου αυτού μοντέλου.

 
Έχετε βρεθεί ποτέ στη Ρώμη και μάλιστα σε ώρα αιχμής; Αν είχατε, θα καταλαβαίνατε γιατί η Peugeot διάλεξε αυτή την πόλη για να παρουσιάσει το νέο της scooter! Αν νομίζετε ότι εμείς εδώ έχουμε κίνηση, τότε πρέπει να κάνετε μία βόλτα στην ιταλική πρωτεύουσα για να δείτε τι γίνεται.

Το γενικό…σουλούπι θυμίζει αρκετά Beverly και δεν υπάρχει λόγος να το κρύψουμε, καθώς το scooter της Piaggio έχει υιοθετήσει μία σχεδίαση με πολλά πλεονεκτήματα. Ακόμα περισσότερα όμως είναι αυτά του Geopolis.
Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του Geopolis είναι το μέγεθός του, το οποίο συμβάλλει καταλυτικά στην άνεση και των δύο αναβατών. Το μακρύ μεταξόνιο προσφέρει άπλετο χώρο μπροστά για τα πόδια ακόμα και δίμετρου αναβάτη, ενώ είναι από τα λίγα 250άρια scooter που έχουν χώρο για…47 νούμερο μπότα!!!

Το Geopolis κρίνεται ιδανικό για καταστάσεις…πολέμου μέσα στην πόλη με αναρτήσεις, ελαστικά και φρένα, τα οποία πραγματικά δε θα φοβίσουν πουθενά. Μπορεί ναι μεν επάνω του να χωρέσουν άνετα ακόμα και οι πολύ ψηλοί, αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο όγκος του είναι απαγορευτικός για τα μποτιλιαρίσματα της πόλης. Το μοτέρ είναι γνωστό και η απόδοσή του άψογη, ενώ η σχεδίασή του δεν του έδωσε άδικα το πρώτο βραβείο του ομορφότερου scooter για το 2006.
Μάθετε τα πάντα στο τεύχος (20/06) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

PEUGEOT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ