net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Aprilia Tuono… το εξωγήινο!

Υπάρχουν ορισμένες μόνο μοτοσικλέτες σε αυτή τη ζωή που σε κάνουν να αναρωτιέσαι από πού ήρθαν! Σε κάνουν να αναρωτιέσαι τι σόι άνθρωπος μπόρεσε να τις κατασκευάσει και πώς κατάφερε να τις εξοπλίσει με χαρακτηριστικά τα οποία δε θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο!

 
Τα «γυμνά» δε θα είναι ποτέ πια τα ίδια! Το σουλούπι του παλιού Tuono πέταξε από πάνω του τη «ναι μεν αλλά…» σχεδίαση και κράτησε μόνο τη «μεν», αφήνοντας εκείνους που ζητούν και άνεση να κοιτάξουν προς Γερμανία μεριά. Όχι πως και αυτό δεν είναι άνετο. Απλά είναι τόσο άνετο όσο και ένα γυμνό που σου ανεβάζει την αδρεναλίνη τόσο πολύ, που σε κάνει να ξεχνάς ότι κουράστηκες, ενώ παράλληλα είναι ανετότερο από ένα καθαρόαιμο Supersport. Μπερδευτήκατε;

Μία μοτοσικλέτα η οποία επαναπροσδιορίζει τον όρο «συμπεριφορά στο δρόμο», όχι μόνο όσον αφορά στα «γυμνά», αλλά και τις μοτοσικλέτες γενικότερα. Απαράμιλλη εμφάνιση, τίγκα στις σέξι λεπτομέρειες, με θέση οδήγησης η οποία σε βάζει κατευθείαν μέσα στο παιχνίδι. Μοτέρ και φρένα από…άλλο κόσμο, καθώς και χρηστικότητα σε πολύ λογικά για την κατηγορία επίπεδα. Η τιμή της επίσης εκτός από χαμηλή είναι και δίκαιη γι’ αυτά που προσφέρει.

Στο τεύχος (21/06) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί μπορείτε να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ