net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Kawasaki ZX-9R του 1998

Το ZX-9R της Kawasaki είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες μεταχειρισμένες μοτοσικλέτες που μπορείς να αγοράσεις! Ένα μοντέλο το οποίο θα σου δώσει πολλά περισσότερα από αυτά που θα δώσεις εσύ για να το αποκτήσεις και μερικά... ακόμη παραπάνω!

 
"Περισσότερο κοντά στο Touring!" θα μπορούσε να ήταν η φράση με την οποία θα περιέγραφε κανείς τις σπορ ικανότητες του ZX. Μία μοτοσικλέτα η οποία φαίνεται σπορ, με τα σημερινά δεδομένα, μπορεί να χαρακτηριστεί sport touring. Και αυτό γιατί τα νέα sport μοντέλα έχουν ξεκάθαρα racing καταβολές ενώ το ZX-9R μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα. Έτσι όταν το ζητούμενο είναι η σπορ συμπεριφορά στο ταξίδι (και στις βόλτες) με αρκετές δόσεις άνεσης, τότε λίγες είναι εκείνες οι μοτοσικλέτες που δε θα μπορέσουν να σταθούν δίπλα στο ZX-9R!

Θα μπορούσε κανείς να πει άνετα ότι αποτελεί τη διασταύρωση μεταξύ ενός ZZR 1100 και ενός ZX-7R, κρατώντας τη δύναμη του πρώτου και την παιχνιδιάρικη διάθεση του δεύτερου, και αυτό θα ήταν αρκετό για να περιγράψει κανείς το 900άρι. Μεγάλο, με πολύ δύναμη από χαμηλά και περίσσια ροπή, με άνετες θέσεις τόσο για οδηγό όσο και για συνεπιβάτη, σταθερότατο στις ευθείες και πολύ καλό στις στροφές, το ZX-9R αγγίζει τα όρια της ευκαιρίας στην τιμή που πουλιέται σήμερα. Αν μάλιστα το βρείτε σε καλή κατάσταση και με πολλά έξτρα (σύνηθες φαινόμενο), τότε μην το πολυσκεφτείτε. Μία μοτοσικλέτα με σπορ προσανατολισμό, η οποία όμως δε θα αφήσει τον αναβάτη της παραπονεμένο για το υπόλοιπο μέρος της ημέρας!

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ