net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οδηγήσαμε το Bimota Delirio

Το Bimota DB5 Delirio είναι μία μοτοσικλέτα με ιδιαίτερη αισθητική. Κάθε της λεπτομέρεια είναι προσεκτικά σχεδιασμένη ώστε να δημιουργεί ένα άκρως εντυπωσιακό και ξεχωριστό σύνολο. Πρόκειται για ένα επιθετικό streetfighter που ξεχειλίζει από καινοτομίες και ποιότητα.

 
Η Bimota είναι μία εταιρία με μεγάλη παράδοση στην κατασκευή σπάνιων και ιδιαίτερων δικύκλων. Δανειζόμενη κινητήρες από τα πιο δημοφιλή μοντέλα άλλων κατασκευαστών, παλιότερα από τη Yamaha με τα μοντέλα YB, όπου Υ - Υamaha και B - Bimota, τη Suzuki με τα μοντέλα SB και τη Ducati με τα μοντέλα DB, η λογική της είναι πως με αυτόν τον τρόπο χτίζει δίκυκλα ιδιαίτερης αισθητικής και αναβαθμισμένης ποιότητας κύλισης.

Η κρίση και η ακμή της εταιρίας έρχεται πριν μερικά χρόνια, που το φιλόδοξο πλάνο να κατασκευάσει ένα ψεκαστό δίχρονο δικύλινδρο κινητήρα και να το βάλει σε μία μοτοσικλέτα V-Due θα ναυαγήσει. Η Bimota όμως έρχεται ξανά στο προσκήνιο με προσεκτικά βήματα και σε αυτά τα νέα σχέδιά της συγκαταλέγεται και το Delirio.
Διαβάστε περισσότερα για το Delirio, αλλά και για όλα τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στα Μέγαρα από την Hellinmoto, στο τεύχος (07/07) που κυκλοφορεί.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ