net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή Honda XLV1000 Varadero

Το Varadero του 2007 παρουσιάζεται διαφορετικό από το περσινό μοντέλο με ελάχιστες παρεμβάσεις που ραφινάρανε το ήδη αξιόλογο και καθιερωμένο προϊόν της Honda. Οι αισθητικές μικροεπεμβάσεις αλλά και οι ουσιαστικότερες όπως το νέο πάνελ οργάνων κρατούν την αξία του XLV σταθερή.

 
Ο κανόνας λέει ότι όταν το προϊόν είναι επιτυχημένο δεν το αλλάζεις. Τώρα όταν το προϊόν, που αφορά την κατηγορία των μεγάλων μοτοσικλετών on-off, είναι Honda και ένα από τα πιο καλοπουλημένα μοντέλα της, η διαχρονικότητά του είναι δεδομένη.

Το μοντέλο έκανε την παρθενική του εμφάνιση το 1999 και έκτοτε έχει δεχθεί ελάχιστες αλλαγές, ένα μικρό face lift, λίγο διαφορετικό σετάρισμα στις αναρτήσεις και μικροεπεμβάσεις στα ηλεκτρικά του κινητήρα.

Φέτος, μια σειρά νέων μικρών αλλαγών που επέλεξε η Honda για το Varadero, εμφανίζει το μοντέλο τυπικά ίδιο αλλά ουσιαστικά διαφορετικό από το προγενέστερο.
Μάθετε περισσότερα για τις αλλαγές που υπέστη το Honda XLV 1000 Varadero, στο τεύχος (19/07) του Moto Τρίτη που θα βρίσκεται στα περίπτερα την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ