net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή Piaggio Carnaby 200

Το όνομά του θυμίζει άλλες εποχές, ωστόσο, είναι σύγχρονο και νεανικό. Και, πάνω απ’ όλα, προορίζεται για τη μετακίνηση στη σύγχρονη μεγαλούπολη, εκεί που ο μεγάλος όγκος, η μέτρια οδική συμπεριφορά, η αστάθεια και η κούραση είναι μειονεκτήματα που δε συγχωρούνται!

 
Το Piaggio Carnaby είναι μία από τις πιο πρόσφατες προτάσεις της ιταλικής εταιρίας για τη μετακίνηση στη πόλη. Στην αγορά τοποθετείται στην κατηγορία των μικρομεσαίων scooter, μια ιδιαίτερα δύσκολη και ανταγωνιστική κατηγορία που απαιτεί το καλύτερο από κάθε νέο μέλος της.

Γι’ αυτό το λόγο, η Piaggio δεν ήθελε ένα ακόμη Liberty ή ένα μικροκαμωμένο Beverly. Ήθελε κάτι ξεχωριστό, ένα scooter που να κινείται ανάμεσα στα δύο αυτά δημοφιλή μοντέλα της. Αυτό είναι το Carnaby. Ένα μοντέλο που συμπληρώνει το μικρό αλλά σημαντικό κενό ανάμεσα στο Liberty και το Beverly.

Το πρώτο είναι ένα μικροκαμωμένο και μετρημένο σε επιδόσεις scooter πόλης, με καθαρά νεανικό σχεδιασμό, ενώ το δεύτερο ένα σοβαρό scooter με αποθηκευτικούς χώρους, υψηλές επιδόσεις και βλέψεις για μικρά ταξίδια έξω από τη πόλη.

Το ενδιάμεσο αυτών των δύο δε θα μπορούσε παρά να είναι ένα μικροκαμωμένο scooter μοντέρνου σχεδιασμού, το οποίο μπορεί να κινηθεί άνετα στη πόλη, λόγω του μεγέθους του, και με αξίωση έξω από αυτή, χάρη στις επιδόσεις του.
Όλα αυτά συμπληρώνονται με την άριστη οδική συμπεριφορά, η οποία οφείλει πολλά στους τροχούς 16 ιντσών που διαθέτει το Carnaby.

Μάθετε περισσότερα για το νέο scooter της Piaggio, στο τεύχος (21/07) Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ