net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή Delim Roadwin 125

Το Roadwin είναι μια μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα που έχει στόχο της τους νεοεισερχόμενους, στο κόσμο των δύο τροχών, οδηγούς που δε θέλουν να περάσουν πρώτα από τα scooter και τα παπιά και ψάχνουν για μια καινούργια, οικονομική και τίμια μοτοσικλέτα που θα… κρύψει το μικρό της κυβισμό!

 
Τα ψηλά κλιπόν, οι θηριώδεις δοκοί του πλαισίου, το ανάλογου μεγέθους ψαλίδι, η σπορ σχεδίαση της ουράς και το ογκώδες τελικό της εξάτμισης κεντρίζουν το βλέμμα και βάζουν σε… σκέψεις τον παρατηρητή αφού δεν είναι σίγουρος αν βρίσκεται μπροστά σε ένα μοντέλο 125 κ. εκ. ή κάποιο που ανήκει σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Το 4βάλβιδο αερόψυκτο μοτέρ των 125 κ. εκ. έχει κατασκευαστεί με γνώμονα την αξιοπιστία, το χαμηλό κόστος συντήρησης και τη μικρή κατανάλωση.

Με έναν δίσκο εμπρός και πίσω αντίστοιχα, η συνολική απόδοση των φρένων είναι αρκετή για να σταματήσεις γρήγορα και με ασφάλεια το Roadwin.
Στη πόλη, θα συμπεριφερθεί “αέρινα” και θα τρυπώσει με ευκολία ανάμεσα στα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα.

Η οδική συμπεριφορά, υπερτερεί έναντι των παπιών και των scooter, αφού εδώ έχουμε να κάνουμέ με πραγματική μοτοσικλέτα, με την ακαμψία του πλαισίου και την ασφάλεια που προσφέρει.
Μάθετε περισσότερα για το “μεγάλο” μικρό της Daelim στο τεύχος (25/07) Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ